file

Kaufland Hrvatska ponosni nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Zagreb, 31.01.2017.  

Tvrtki Kaufland Hrvatska k.d. uručen je Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, čime se pridružila tvrtkama koje iz godine u godinu dokazuju da ulažu u procese upravljanja ljudskim resursima i da su lideri u tom području.

Da bi tvrtka ili organizacija stekla pravo na Certifikat, potrebno je proći kroz zahtjevan proces provjere svih važnih funkcija u upravljanju ljudskim resursima svrstanih u pet kategorija: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima.

Miroslav Orešković, član Uprave Kauflanda Hrvatska za financije i administraciju primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio.

„Izuzetno smo zadovoljni i ponosni što smo postali nositelj Certifikata Poslodavac Partner, koji doživljavamo kao vrijednu potvrdu kvalitete naših procesa u području upravljanja ljudskim potencijalima. Kao kompanija koja je posvećena konstantnom unapređenju uvjeta rada za naše zaposlenike i koja se na tržištu rada u Hrvatskoj želi nametnuti kao poslodavac prvog izbora, odluka da se podvrgnemo procesu certificiranja u projektu Poslodavac partner nametnula se sama od sebe. Ovaj smo Certifikat prepoznali kao priliku da temeljem sveobuhvatne i duboke analize dobijemo potvrdu od neovisne institucije da su naši procesi u upravljanju ljudskim resursima usklađeni s priznatim standardima i da pripadamo odabranom broju poslodavaca u Hrvatskoj koji s pažnjom brinu o svojim zaposlenicima. Ovime, međutim, naša posvećenost daljnjem unapređenju procesa upravljanja ljudskim potencijalima u našoj kompaniji ne prestaje – već u nadolazećem razdoblju implementirat ćemo projekte koji će, sigurni smo, doprinijeti još lakšem prepoznavanju Kauflanda kao dobro organiziranog, stabilnog, prosperitetnog poslodavca s velikim mogućnostima za razvoj,“ istaknuo je gospodin Orešković.