Einstiegsmoeglichkeiten als Student oder Absolvent

Stručna praksa u Kauflandu za učenike stručnih škola koje nude izobrazbu za zanimanje prodavač/prodavačica

Kaufland Hrvatska k.d. i ove školske godine nastavlja uspješnu suradnju s obrazovnim sektorom i tako vrata svojih poslovnica ponovo otvara učenicima strukovnih srednjih škola!

Treću godinu za redom učenici strukovnih škola koji se školuju za zanimanje prodavač/prodavačica obaveznu stručnu praksu mogu obavljati u našim poslovnicama. Dobar odaziv učenika, pozitivne reakcije roditelja i zadovoljstvo mentora ponukao nas je da dobru praksu proširimo i na druge gradove Hrvatske odnosno na svih 39 poslovnica Kauflanda u našoj zemlji! 

Provođenjem učeničke prakse Kaufland kao poslodavac preuzima aktivnu ulogu u obrazovanju budućih naraštaja prodavača te na taj način daje pozitivan poticaj učenicima strukovnih škola. Ponosni smo što možemo reći da smo ove jeseni zaposlili našu, sada već bivšu, učenicu koja se tijekom obavljanja stručne prakse u našoj poslovnici pokazala izuzetno motivirana, savjesna i marljiva te se odlično uklopila u naš tim. Sa zadovoljstvom je danas zovemo kolegicom!

Učinkovitost, pravednost i dinamičnost osnovne su vrijednosti na kojima počivaju naša  načela rukovođenja i naša načela poslovanja. Želimo u svakodnevnoj radnoj praksi otkrivati zaposlenike s potencijalom za razvoj i pružiti im priliku da kod nas razvijaju svoju karijeru, a zapošljavanjem učenika koji su kod nas obavljali svoju stručnu praksu samo je jedan primjera kojima to i dokazujemo!

Preuzmi i ispuni obrazac, predaj ga na info pultu jedne od naših poslovnica

ili ga pošalji mailom na adresu karijera@kaufland.hr i sačekaj naš povratni poziv!  

Veselimo se upoznati te! 

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora dodijelila je Kauflandu certifikat „Uzorna tvrtka za stručnu praksu“ kojim na još jedan način dokazujemo kvalitetu naših programa provođenja stručne prakse za učenike i studente!