Einstiegsmoeglichkeiten als Student oder Absolvent

Stručna praksa u Kauflandu za učenike stručnih škola koje nude izobrazbu za zanimanje prodavač/prodavačica

Kaufland Hrvatska k.d. i iduće školske godine nastavlja uspješnu suradnju s obrazovnim sektorom i tako vrata svojih poslovnica ponovo otvara učenicima strukovnih srednjih škola!

Četvrtu godinu za redom učenici strukovnih škola koji se školuju za zanimanje prodavač/prodavačica obaveznu stručnu praksu će moći obavljati u našim poslovnicama. Dobar odaziv učenika, pozitivne reakcije roditelja i zadovoljstvo mentora ponukao nas je da dobru praksu proširimo na svih 39 poslovnica Kauflanda u našoj zemlji i za školsku godinu 2018./2019.!

Provođenjem učeničke prakse Kaufland kao poslodavac preuzima aktivnu ulogu u obrazovanju budućih naraštaja prodavača te na taj način daje pozitivan poticaj učenicima strukovnih škola. Ponosni smo što možemo reći da smo neke od naših, sada već bivših, učenika koji su se tijekom obavljanja stručne prakse u našoj poslovnici pokazali kao izuzetno motivirani, savjesni i marljivi te su se odlično uklopili u naš tim. Sa zadovoljstvom ih danas zovemo kolegama!

Učinkovitost, pravednost i dinamičnost osnovne su vrijednosti na kojima počivaju naša  načela rukovođenja i naša načela poslovanja. Želimo u svakodnevnoj radnoj praksi otkrivati zaposlenike s potencijalom za razvoj i pružiti im priliku da kod nas razvijaju svoju karijeru, a zapošljavanjem učenika koji su kod nas obavljali svoju stručnu praksu samo je jedan primjera kojima to i dokazujemo!

Preuzmi i ispuni obrazac, predaj ga na info pultu jedne od naših poslovnica

ili ga pošalji mailom na adresu karijera@kaufland.hr i sačekaj naš povratni poziv!  

Veselimo se upoznati te!

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora dodijelila je Kauflandu certifikat „Uzorna tvrtka za stručnu praksu“ kojim na još jedan način dokazujemo kvalitetu naših programa provođenja stručne prakse za učenike i studente!