hr-umag

Terenska nastava u poslovnici Umag

U petak, 27. listopada naša poslovnica u Umagu dobila je nesvakidašnje posjetitelje. Tridesetak učenika srednje Talijanske škole „Leonardo da Vinci“ iz Buja  koji se školuju za zanimanje komercijalist, došli su sa svojim profesorima na terensku nastavu upravo u našu poslovnicu. Prilikom obilaska poslovnice iz prve ruke su mogli vidjeti kako su organizirani radni zadaci.

Učenici nižih razreda su na licu mjesta imali priliku vidjeti kako se odvija trgovina u jednom sistemu poput Kauflanda, dok su primjerice učenici viših razreda mogli iz prve ruke vidjeti kako treba biti organizirano skladište kako bi djelovalo u korist tvrtke, a ne da joj predstavlja teret. Dakle na najbolji mogući način mogli su spojiti teoriju i praksu.“ , rekao je prilikom obilaska profesor srednje Talijanske škole, Franko Gergorić

Učenike i profesore dočekao je voditelj poslovnice Umag ,Marino Ereiz, te je okupljene učenike odveo u obilazak svih odjela.

Ono što Kaufland čini posebnim i različitim u odnosu na konkurentske trgovačke lance je naš program svježine. Osim široke ponude različitih proizvoda koje svakodnevno nudimo našim kupcima, posebnu pozornost  pridajemo upravo kvaliteti i svježini naših proizvoda.“, naglasio je Marino učenicima prilikom obilaska odjela svježine.

A kako ne bi sve ostalo na teoriji, naše su se kolege pobrinule da se učenici tijekom obilaska i sami uvjere u svježinu proizvoda koju svakodnevno nudimo našim kupcima.

Po završetku obilaska učenici su ostali iznenađeni i znakovima pažnje koje im je na rastanku uručio kolega Marino.

„Komentari učenika su svi redom samo pozitivni, a kako i ne bi bili kada ih je u poslovnici tijekom prezentacije dočekalo osvježenje u obliku svježeg voća, a na odlasku poklon vrećica s proizvodima Kauflanda. Iznimno nam je drago što smo imali priliku posjetiti trgovinu Kauflanda u Umagu. Naši učenici su doista imali velike koristi od ovog obilaska, a za samu organizaciju imam samo riječi hvale!“, izjavio je profesor Franko Gergorić  na kraju obilaska.

Nadamo se da je ovo samo početak još jedne uspješne suradnje naše tvrtke s obrazovnim sektorom.