Ukoliko si u mogućnosti, pošalji nam svoju prijavu elektroničkim putem. Pronađi slobodna radna mjesta na stranici www.kaufland.hr/karijera i izradi svoj profil na našoj stranici. Stvaranjem profila možeš se jednostavno i brzo prijavljivati na aktualne natječaje te primati obavijesti o budućim natječajima iz područja tvojeg interesa. Ukoliko nisi u mogućnosti poslati nam prijavu putem našeg sustava, molimo te da svoju prijavu s popratnom dokumentacijom pošalješ na sljedeću adresu:

Kaufland Hrvatska k.d.
Ljudski resursi
Odjel Selekcije
Donje Svetice 14
10000 Zagreb

Ako želiš raditi u nekoj od naših poslovnica, predaj svoju prijavu s popratnom dokumentacijom u poslovnicu u kojoj želiš raditi. Ovdje možeš pronaći tebi najbliže poslovnice Kauflanda.

Prilikom ispunjavanja formulara ne morate ispuniti sva polja; dovoljno je da unesete podatke koji služe za buduću komunikaciju (obvezna polja označena zvjezdicom). Kod prilaganja dokumenata, obratite pažnju na veličinu dokumenata (najviše 5 MB).

Pošaljite nam svoju molbu i životopis, kao i sve potvrde o radnom iskustvu i završenom obrazovanju. Što detaljniji budu podaci koje nam šaljete, prije ćemo biti u mogućnosti donijeti odluku o Vašem zapošljavanju.

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, kao i našim Pravilima o zaštiti podataka.

Da. Istovremeno se možeš prijaviti za sve poslove za koje ispunjavaš tražene uvjete.

Zaprimljene zamolbe kandidata obrađuju se u bazi kandidata, te se kandidatu po zaprimanju zamolbe šalje povratna informacija o primitku. Nakon usporedbe podataka iz zamolbe i životopisa s profilom radnog mjesta iz natječaja kandidat dobiva informaciju o prolasku u sljedeći krug selekcije. Ukoliko kandidat odgovara profilu slobodnog radnog mjesta, poziva se na razgovor za posao. Također, dio procesa selekcije čini i testiranje kandidata u svrhu zaposlenja, koje može sadržavati provjeru znanja jezika, računalnih vještina kao i psihologijsko testiranje. Poseban naglasak tijekom selekcije stavljamo na slanje odgovora svim kandidatima, te se držimo obećanih rokova za davanje povratnih informacija kandidatima u procesu selekcije.

Niste dobili odgovor na sva pitanja?

Nema problema, molimo te postavi svoja pitanja putem kontakt formulara ili nas nazovi na besplatni broj telefona - 0800 / 223 223. Dostupni smo ti od ponedjeljka do nedjelje od 8.00 do 20.00 sati.

Kontakt formular