Ukoliko ste u mogućnosti, pošaljite nam svoju prijavu elektroničkim putem. Pronađite slobodna radna mjesta na stranici www.kaufland.hr/karijera i pošaljite svoju prijavu putem kontakt formulara. Ukoliko niste u mogućnosti poslati nam prijavu putem elektroničkog formulara, molimo Vas da svoje prijave s popratnom dokumentacijom pošaljete na sljedeću adresu:

Kaufland Hrvatska k.d.
Ljudski resursi
Odjel Selekcije i zapošljavanja
Donje Svetice 14
10000 Zagreb

Ako želite raditi u nekoj od naših poslovnica, predajte svoju prijavu s popratnom dokumentacijom u poslovnicu u kojoj želite raditi. Ovdje možete pronaći Vama najbliže poslovnice Kauflanda.

Prilikom ispunjavanja formulara ne morate ispuniti sva polja; dovoljno je da unesete podatke koji služe za buduću komunikaciju (obvezna polja označena zvjezdicom). Kod prilaganja dokumenata, obratite pažnju na veličinu dokumenata (najviše 5 MB).

Pošaljite nam svoju molbu i životopis, kao i sve potvrde o radnom iskustvu i završenom obrazovanju. Što detaljniji budu podaci koje nam šaljete, prije ćemo biti u mogućnosti donijeti odluku o Vašem zapošljavanju.

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, kao i našim Pravilima o zaštiti podataka.

Prilikom ispunjavanja formulara izbjegavajte uporabu posebnih znakova (!;)":(.§:$%). Unosite samo tražene (osnovne) podatke, dodatna pojašnjenja unosite u dokumente koje prilažete (životopis, zamolba).

Pod kategorijom „Prilozi“ u kontakt formularu na podstranici www.kaufland.hr/karijera možete priložiti molbu, životopis, preporuke i svjedodžbe. Molimo Vas da prilažete samo dokumente veličine do 5 MB, i to u jednom od sljedećih formata: PDF, JPG, DOC, DOCX, XLS, XLSX.

Da. Istovremeno se možete prijaviti za sve poslove za koje ispunjavate tražene uvjete.

Zaprimljene zamolbe kandidata obrađuju se u bazi kandidata, te se kandidatu po zaprimanju zamolbe šalje povratna informacija o primitku. Nakon usporedbe podataka iz zamolbe i životopisa s profilom radnog mjesta iz natječaja kandidat dobiva informaciju o prolasku u sljedeći krug selekcije. Ukoliko kandidat odgovara profilu slobodnog radnog mjesta, poziva se na razgovor za posao. Također, dio procesa selekcije čini i testiranje kandidata u svrhu zaposlenja, koje može sadržavati provjeru znanja jezika, računalnih vještina kao i psihologijsko testiranje. Poseban naglasak tijekom selekcije stavljamo na slanje odgovora svim kandidatima, te se držimo obećanih rokova za davanje povratnih informacija kandidatima u procesu selekcije.

Niste dobili odgovor na sva Vaša pitanja?

Nema problema, molimo Vas postavite svoja pitanja putem kontakt formulara ili nas nazovite – besplatno na
0800 / 223 223. Dostupni smo Vam od ponedjeljka do nedjelje od 8.00 do 20.00 sati.

Kontakt formular