Ako ste spremni na izazove i učenje, svakako preporučam Kaufland kao priliku za svoju karijeru!

Božena G.
Ukratko:
Božena G.
Referent u Nabavi
Centrala

ISKUSTVO RADA U KAUFLANDU

Dio sam Kauflandovog tima u nabavi, točnije u odjelu Elektro, vrt, auto, uradi sam. Kolege i ja brinemo se za proizvode koje u našoj trgovini vidite u dijelu neprehrane, bilo akcijski artikli, sezonski ili oni u standardnom asortimanu.

Radimo sa širokim spektrom proizvoda i dobavljača, a svoj bih posao ukratko opisala kao kompletnu operativnu podršku voditelju odjela. Nakon što voditelj dogovori uvjete suradnje s dobavljačima i odabere artikle, krećem u izvršavanje dogovorenog. Ulistavam artikle u sustav, dodjeljujem im cijene, kreiram narudžbe, brinem o isporukama koje moraju biti na vrijeme, raspodjeljujem količine proizvoda na sve naše poslovnice, pripremam oglase za naš tjedni  akcijski katalog te izrađujem reklamne tekstove sa slikama i cijenama. Zapravo zaokružim proces nabave od početka do samog kraja kada proizvod stigne na police i spreman je za kupca.

Posao referenta vrlo je raznolik, a sviđa mi se što imam priliku svakodnevno razvijati svoja znanja i vještine, osobno i profesionalno. Bilo da se radi o stručnim znanjima, komunikacijskim vještinama,  korištenju stranih jezika i excela, u ovom kratkom vremenu u Kauflandu svakako sam profitirala i osobno napredovala. Tek sada „iza polica“ vidim koliko truda i rada je potrebno da se jedan proizvod nađe na polici i prođe svoj put od proizvođača do Kauflandovih prodavaonica.

Najviše me veseli dolazak u poslovnicu i prizor uspješno plasiranih proizvoda našim kupcima. Bez dileme mogu reći da je trgovina branša koja nikad ne spava i zato je prepuna mogućnosti. Ako ste spremni na izazove i učenje, svakako preporučam Kaufland kao priliku za svoju karijeru!

Božena G., referent u Nabavi (odjel Elektro)