Najdraži dio posla mi je podijeliti znanja koja sam stekla s kolegama i vidjeti da sam pomogla nekome drugome da napravi korak dalje u karijeri.

Ivanka B.
Ukratko:
Ivanka B.
Voditeljica sektora Robe
Poslovnica

ISKUSTVO RADA U KAUFLANDU

Moja priča u Kauflandu počinje prije 12 dugih godina. Tada sam se zaposlila kao čistačica, a sad sam voditeljica sektora Robe u jednom zagrebačkom Kauflandu.

Na trenutnoj poziciji brinem da se rad unutar mog sektora u trgovini odvija uspješno. To podrazumijeva brigu o ostvarenju postavljenih ciljeva i naravno koordinaciju rada kolega. Rad u trgovini nosi sa sobom puno izazova, traži brze reakcije i prilagodbe, a niti jedan dan nije isti. Mislim da upravo zbog toga imamo priliku jako puno naučiti. Naš sustav je takav da potiče učenje kroz organizaciju rada koja ne podrazumijeva usku specijalizaciju.

Osobno sam kroz rad na različitim odjelima u trgovini  stekla široka i važna znanja koja su mi omogućila da danas budem tu gdje jesam. Najdraži dio posla mi je podijeliti znanja koja sam stekla s kolegama i vidjeti da sam pomogla nekome drugome da napravi korak dalje u karijeri. Naravno, sve je to moguće jer svi mi u poslovnici nismo samo kolege već smo kao obitelj. 

Iz svog bogatog iskustva u ovoj tvrtki mogu reći da tko ima želju, kod nas može naučiti puno, a trud se cijeni i nagrađuje.

Ivanka B., Voditeljica sektora Robe