Cijenim podršku koju sam kroz godine imala od svojih nadređenih, koji su prepoznavali moj potencijal i uvijek me motivirali za korak više.

Marina Đ.
Ukratko:
Marina Đ.
Voditeljica poslovnice
Poslovnica

ISKUSTVO RADA U KAUFLANDU

Nakon završenog stručnog studija trgovine došla sam u Kaufland u potrazi za iskustvom. Počela sam kao radnica na info pultu prije gotovo 13 godina. Vjerujem da su moja upornost i dosljednost u poslu bile ono što mi je omogućilo svaku novu priliku u karijeri te sam danas Voditeljica poslovnice u Kauflandu.

Cijenim podršku koju sam kroz godine imala od svojih nadređenih, koji su prepoznavali moj potencijal i uvijek me motivirali za korak više. U ulozi Voditeljice poslovnice tek sam nekoliko mjeseci, a ono što mi je najvažnije je tim kolega bez kojih nijedan moj rezultat ne bi bio moguć. Pozicija Voditelja poslovnice vrlo je dinamična te zahtijeva balansiranje između procesa i administracije i rada s velikim timom ljudi.

Kaufland je veliki sistem, u radu nas vode mnogi procesi, a kao Voditeljica poslovnice brinem da se svi procesi uspješno provode. Moji zadaci su raznoliki -  organizacija radnog vremena, kontrola procesa na svim radnim površinama, zapošljavanje, i zato prilika za učenje ne nedostaje.

Ovu poziciju vidim kao ključnu za našu tvrtku. Kao takva ona nosi puno odgovornosti, ali mogu reći da je prilika još više – što za profesionalni razvoj što za osobni!


Marina Đ., voditeljica poslovnice