Dobro radna atmosfera je nešto što u Kauflandu svakako možete očekivati, a učenje ne staje na radnom mjestu već se pružaju i prilike za dodatne edukacije.

Matija G.
Ukratko:
Matija G.
Referent u sektoru Upravljanja lancem opskrbe
Centrala

ISKUSTVO RADA U KAUFLANDU

U Kauflandu sam gotovo godinu dana kao Referent u sektoru Upravljanja lancem opskrbe u DISPO odjelu. Moji svakodnevni zadaci vezani su uz naručivanje robe na naše centralno skladište to jest naš odjel svojevrsna je spona između dobavljača i našeg logističkog centra.

S jedne strane moj posao zahtijeva puno rada u Excelu i sustavima poput SAP-a, dok sam s druge strane izravno u komunikaciji i s našim dobavljačima i s kolegama u Logistici. Iako sama pozicija podrazumijeva dosta administracije, ovaj posao daleko je od dosadnog. Nisu rijetke situacije u kojima se traži brza, ali točna reakcija, prioritiziranje je neizostavno, a „multitasking“ svakodnevna pojava.

Mislim da je ovakva dinamična okolina definitivno poticajna i kad pogledam unazad stvarno sam puno naučio – komunikacijske i organizacijske vještine, rad u Excelu, prijenos teoretskih znanja u praksu samo su dio toga. Dobro radna atmosfera je nešto što u Kauflandu svakako možete očekivati, a učenje ne staje na radnom mjestu već se pružaju i prilike za dodatne edukacije. Zbog svega toga mogu reći da sam odabrao odlično mjesto za početak karijere, a to možete učiniti i vi!

Matija G., referent u sektoru Upravljanja lancem opskrbe