Iskustvo koje ću zauvijek pamtiti je odlazak na školovanje u Rumunjsku i Češku! Tom prilikom sam se uvjerio da je Kaufland velika internacionalna kompanija koja preuzima sve veći udio na europskom tržištu maloprodaje

Hrvoje K.
Ukratko:
Hrvoje K.
Voditelj smjene
Logistika
Rukovoditelj u sektoru Transport

ISKUSTVO RADA U KAUFLANDU

Posao koji radim je dinamičan, izazovan i motivira me da se razvijam i napredujem u različitim segmentima poslovanja, od unapređenja vještina rukovođenja do edukacija potrebnih za optimizaciju logističkih procesa.

Kaufland kao poslodavac ulaže puno truda u edukaciju svojih djelatnika. Organiziraju se neophodna školovanja i treninzi koji omogućuju napredak i razvoj svakog pojedinca. Za svako radno mjesto opisane su procedure i ovlaštenja, što olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka.

Iskustvo koje ću zauvijek pamtiti je odlazak na školovanje u Rumunjsku i Češku! Tom prilikom sam se uvjerio  da je Kaufland velika internacionalna kompanija koja preuzima sve veći udio na europskom tržištu maloprodaje.


Dobar radni kolektiv koji funkcionira kao tim u skladu s načelima timske kulture koja uvelike pridonosi optimizaciji radnih uvjeta, definitivno je bitna stavka!

Rad u Kauflandu za mene predstavlja pozitivno iskustvo i pruža mi sigurnost koja je neophodna za egzistenciju.

Hrvoje K., Rukovoditelj u sektoru Transport