Vertrieb

Poslovnice su temelj našeg poslovanja, a radni zadaci su vrlo raznoliki: obuhvaćaju aktivnosti  od prijema robe preko posluživanja kupaca na uslužnim pultovima do rada na blagajni. Kompetentna usluga i ljubaznost prema kupcu su okosnica rada u svakoj od naših mnogobrojnih poslovnica.

Za besprijekoran rad svih naših poslovnica brine poslovno područje Prodaje. Opskrba  cjelokupnog prodajnog prostora, a posebno odjela voća i povrća robom odgovarajuće kvalitete i svježine  spada u domenu odgovornosti zaposlenika Prodaje. Na uslužnim pultevima za suhomesnate proizvode, sir ili ribu kupce poslužujemo robom iz našeg raznovrsnog asortimana. Našim kupcima ti si osoba kojoj se mogu obratiti i zatražiti savjet o kupnji, a ljubaznim ophođenjem ćeš se pobrinuti za njihovo zadovoljstvo na blagajni.

Već i sama veličina našeg poduzeća jamči raznovrsnost:

U 39 poslovnica u Hrvatskoj godišnje uslužimo više od 32 milijuna kupaca. U našim poslovnicama kupci mogu pronaći više od 25.000 različitih artikala, od kojih 112 ima oznaku BIO, a više od 1.650 proizvoda je dio robne marke K-Classic.

Postani dio našeg dinamičnog tima – Veselimo se tvojem dolasku.