file

Kaufland sponzor TEDx događanja

Kao sponzori podržali smo #TEDxUniversityofZagreb održan 1. lipnja,  u organizaciji udruge eSTUDENT. TEDx predstavlja program usmjeren na širenje vrijednih i motivirajućih ideja na razini lokalnih zajednica. Svako TEDxUniversityofZagreb događanje temelji se na kombinaciji govora zanimljivih i inspirativnih govornika i TEDTalks video materijala.

Ovogodišnja konferencija na temu „The Extraordinary Now“ okupila je 9 govornika iz područja biznisa, tehnologije, dizajna i znanosti koji svojim djelovanjem nastoje utjecati na promjene u zajednici. Kako proaktivnost, tehnologija i vlastite ideje mogu biti pokretači uspješnih poslovnih i privatnih ostvarenja govornici su približili publici predstavivši svoja motivirajuća iskustva.

S veseljem smo pridonijeli ovom hvalevrijednom projektu u organizaciji studenata. Kroz podršku ovom događanju dobili smo priliku i upoznati studente te im predstaviti mogućnosti za početak karijere u našem poduzeću. Cijenimo događanja poput ovog koja su bliska našem motu „Djela, ne riječi.“ Nadamo da će inspirativne priče govornika ovogodišnjeg TEDxUniversityofZagreb već danas potaknuti sudionike na društveno korisno djelovanje.