file

Kauflandu dodijeljeno priznanje "Prijatelji studenata"

U muzeju Mimara je 20.3. održana dodjela nagrade Zlatni indeks. Zlatni indeks projekt je koji već osmu godinu za redom organizira udruga eSTUDENT. Cilj projekta jest nagraditi poduzeća koja su svojim djelovanjem aktivno doprinijela podizanju kvalitete života, obrazovanja i stručnog usavršavanja studenata.

Projektom se nastoji potaknuti veća prisutnost poduzeća i institucija u životu studenata te povezati studente s poslovnim životom. Povezivanje studenata s poslovnim svijetom kroz prakse, pripravništva i druge mogućnosti iznimno je važno kako bi već tijekom studija studenti dobili priliku kročiti u poslovni svijet i steći prva radna iskustva.

Kaufland prepoznaje važnost i potencijal studenata te doprinos koji mlade snage mogu dati u poslovnom svijetu  te smo se stoga i ove godine s veseljem uključili u projekt Zlatni indeks. O priznanjima koja se dodjeljuju u nekoliko kategorija, odluku donose sami studenti što ovaj projekt čini posebno vrijednim iz perspektive poslodavaca. Studenti pak, dobivaju priliku naći se s druge strane ocjenjivačkog stola i svojim odlukama usmjeriti poslodavce prema izgradnji kvalitetnijeg studentskog života.

Kaufland Hrvatska k.d. treću godinu za redom dobitnik je priznanja „Prijatelji studenata“. Posebno smo ponosni na ovo priznanje te zahvaljujemo studentima što su prepoznali naš doprinos studentskom životu. Svoje napore i dalje ćemo ulagati u smjeru studenata s željom da studentski život učinimo kvalitetnijim, a studente što konkurentnijima na tržištu rada.