Sve lokacije - ovdje smo kod kuće

U osam zemalja diljem Europe, naši kupci svaki dan mogu birati u bogatom i raznolikom asortimanu naših trgovina. Do sada smo zastupljeni u Hrvatskoj, Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Moldaviji, Rumunjskoj i Bugarskoj.

Naših 132.000 zaposlenika svakodnevno radi na tome da dobre stvari učine još boljima. Osim više od 1.270 poslovnica, poslujemo u najsuvremenijim logističko-distributivnim centrima, mesnim proizvodnim pogonima i uredima.

Želiš raditi i u inozemstvu? Ovisno o trenutnim poslovnim potrebama i razvojnim programima, imaš mogućnost i za razvoj internacionalne karijere.

Poslovnice u Hrvatskoj

Otkrij naše lokacije diljem Hrvatske

Želiš postati dio našeg tima i zajedno s kolegama unaprijediti uspjeh naše kompanije? U 39 poslovnica, Logističko-distributivnom centru ili našoj Centrali imaš mogućnosti za profesionalni početak karijere.

U svakoj od naših poslovnica, naši zaposlenici svakodnevno daju sve od sebe i čine svaku kupnju dobrim iskustvom za naše kupce.. Zanima te rad u poslovnici? Saznaj više o poslovnom području Prodaje ovdje.


Logističko-distributivni centar

Otkrij naš Logističko-distributivni centar

Naša Logistika osigurava optimalnu isporuku robe u naše poslovnice. Time se svakodnevno osigurava svježina i dostupnost proizvoda. Naš Logističko-distributivni centar nalazi se na lokaciji Jastrebarsko.

Zanima te početak rada u našoj Logistici? Više saznaj ovdje.


Centrala

Otkrij našu Centralu

Naša Centrala se nalazi u Zagrebu, na adresi Donje Svetice 14. Tu se nalaze kompetencijski centri u službi podrške našim poslovnicama. Od Izgradnje i nekretnina, Nabave i Tehničke Nabave, Financija i administracije do Ljudskih resursa, Marketinga i komunikacije te IT područja.

Više o našim poslovnim područjima saznaj ovdje.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.