Naše poslovno područje: Prodaja

Želiš doprinijeti svojim talentom i predanošću našem ključnom poslovnom području Prodaja? Započni karijeru u našem timu - ili izravno u poslovnici ili u organizaciji Prodaje - nudimo ti razne mogućnosti za početak karijere.

Ovdje možeš pronaći slobodna radna mjesta u našoj Prodaji.

Iskustva zaposlenika

Zanima te sezonski posao u Kauflandu?

Naši zaposlenici podijelili su svoja iskustva rada u sezoni i otkrili zašto je dobro biti dio Kauflandovog tima. Bez obzira tražiš li stalan posao, dodatnu zaradu ili jednostavno želiš provesti ljeto na moru i zaraditi, sad imaš priliku prijaviti se za posao kod poslodavca koji cijeni učinkovitost, dinamičnost i pravednost.

Na moru radi i zaradu ostvari!
 

 

 

 

Voditelj poslovnice

Pozicija voditelja poslovnice, osim puno odgovornosti, raznolikih zadataka i rada s velikim timom ljudi, donosi i stalne prilike za profesionalni i osobni rast i razvoj. Naglasak je na dinamici rada, izgradnji i razvoju tima, učinkovitoj komunikaciji i dobroj organizaciji. Svoje iskustvo i razvojni put podijelio je voditelj poslovnice Jablanska te otkrio prednosti ovog posla te pojasnio s kojim se radnim zadacima i izazovima svakodnevno susreće.

Zanima te? Otkrij više o poziciji voditelja poslovnice ovdje!

 

 

Voditelj sektora u poslovnici

Zanima te posao voditelja sektora u poslovnici Kauflanda? Iz prve ruke saznaj koje su osobine potrebne za uspješno obavljanje posla u kojem je naglasak na organizaciji te svakodnevnom koordiniranju djelatnika i zadataka. Kako izgleda radni dan u dinamičnom okruženju poslovnice i koji su najveći izazovi na poziciji voditelja sektora, pogledaj u videu.

 


Poslovnice

Stvori našim kupcima idealne uvjete za tjednu kupovinu

Osiguraj zadovoljstvo kupaca na licu mjesta i svakodnevno radi na tome da dobre stvari učiniš još boljima. Očekuju te različiti zadaci u motiviranom timu.

Informacije

Budi kompetentna kontakt-osoba za sva pitanja naših kupaca.

Upravljanje robom

Preuzmi odgovornost za 20. 000 proizvoda te osiguraj da uvijek ima dovoljno svježe i kvalitetne robe.

Delikatese

Savjetuj naše kupce u izboru svježih proizvoda kao što su naresci, sir ili meso.

Blagajna

Osiguraj zadovoljstvo kupaca svojom ljubaznošću i učinkovitim radom na blagajni.

Gotova hrana - Imbis

Predstavi i prodaj našim kupcima izbor gotove hrane i pića.


Organizacija prodaje

Osiguraj učinkovite procese u poslovnici

Želiš analizirati i optimizirati naše prodajne procese? Onda si na pravom mjestu u Organizaciji prodaje. Ovdje se razvijaju novi koncepti za naše poslovnice ili se optimiziraju postojeće strukture i procesi, na primjer za sektor Roba, Svježa roba ili Delikatese. Pritom je u fokusu uvijek dugoročno osiguravanje učinkovitih procesa u našim poslovnicama. Time stvaramo optimalne uvjete za tjednu kupnju naših kupaca.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.