Naše poslovno područje IT

Težiš raditi u okruženju koje se konstantno gradi i dopunjuje najsuvremenijim tehnologijama i inovativnim rješenjima? Pridruži se našem uspješnom timu te otkrij bogatstvo i raznolikost našeg IT poslovnoga područja.

Nudimo ti rad u dinamičnom okruženju podržano najnovijom hi-tech brendiranom opremom vodećih svjetskih IT tvrtki. Uvodimo i održavamo inovativna rješenja u suradnji s našim IT kolegama iz više od tridesetak zemalja, i to kroz svoja tri područja: infrastruktura, aplikativna podrška i korisnička podrška.

Cilj nam je nesmetano funkcioniranje svih poslovnih procesa u Kauflandu i osigurati da naših 3.300 korisnika ne misle na nas već na svoje poslovne izazove, u kojima na nas mogu računati 24 sata dnevno, sve dane u godini.

Infrastruktura

Surađuj na inovativnim projektima

Ako te zanimaju serverske tehnologije, operacijski sustavi, mreže i sigurnost, ovo je područje koje će zadovoljiti tvoje interese.


Aplikativna podrška

Razvijaj nove aplikacije

Brinemo se oko uvođenja novih projekata i aplikacija te usko surađujemo sa svim poslovnim odjelima u tvrtki. Konstantno smo u potrazi za novim idejama poput ove koju imaš.


Korisnička podrška

Budi na usluzi našim korisnicima

Želiš li raditi na mjestu usmjerenom prema izravnom kontaktu s korisnicima te im biti im na usluzi, rad u korisničkoj podršci ispunit će sva tvoja očekivanja.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Kontakt-formular

Imaš pitanja? Naš tim za zapošljavanje će ti rado pomoći.
Postani naš Trainee!

Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju?

Prijavi se na naš Trainee program od 19.8.2019. do 6.9.2019.!

Postani naš Trainee!