Naše poslovno područje Financije i administracija

Voliš jasne strukture? Započni karijeru u našim svestranim Financijama i administraciji. Od kontrole računa i analize ključnih pokazatelja do uvođenja novih sustava, ovdje možeš u potpunosti angažirati svoj poduzetnički duh.

Kontroling

Voliš izrađivati analize? Sudjeluj u utvrđivanju ključnih pokazatelja za poslovanje ili kreiraj poslovni model i izračun profitabilnosti. Prepoznaj na vrijeme odstupanja od plana i predloži našem menadžmentu protumjere i plan aktivnosti.

Računovodstvo

Želiš izrađivati i knjižiti račune? Pridruži se našem Računovodstvu i osiguraj da sve naše poslovne transakcije budu u potpunosti i ispravno obrađene, na primjer, pravovremeno obradom financijskih dokumenata i izradom financijskih izvješća. Osiguraj naplatu i sudjeluj u razvoju novih procesa plaćanja.

Pravni poslovi i usklađenost

Odvjetničke si struke i snalaziš se sa zakonima? Budi dio tima koji savjetuje naše odjele o važnim pravnim pitanjima i kreirajte preporuke za naš menadžment. Pobrinite se da svi poslovni procesi budu u skladu sa zakonom. Osim toga si kontakt osoba za sva pitanja vezana za osiguranje.

Revizija

U našoj reviziji osiguravaš usklađenost sa svim zakonskim i internim smjernicama. Provode li se mjere zaštite na radu? Jesu li naši proizvodi pravilno pohranjeni? Koje želje imaju naši kupci i zaposlenici? Naša Služba za potrošače svakodnevno brine o pitanjima naših kupaca.  


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Kontakt-formular

Imaš pitanja? Naš tim za zapošljavanje će ti rado pomoći.
Postani naš Trainee!

Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju?

Prijavi se na naš Trainee program od 19.8.2019. do 6.9.2019.!

Postani naš Trainee!