Naše poslovno područje Izgradnje i nekretnina

Oduševljavaju te projekti izgradnje i želiš s nama tražiti i razvijati prikladne lokacije? Postani dio našeg tima i saznaj više o različitim zadacima u području Izgradnja i nekretnine.

Razvoj nekretnina

Podrži nas u analizi potencijalnih lokacija. Pregovaraj s našim poslovnim partnerima i osiguraj potrebna odobrenja za provedbu naših projekata. Moderne poslovnice osiguravaju nam veći broj kupaca i ugodniju tjednu kupnju.

Izgradnja i opremanje

Planiraj izgradnju i opremanje novih lokacija sa svojim kolegama. Tako osiguravamo otvaranje novih poslovnica i njihovu modernizaciju, uvijek imajući u vidu troškove. Vodiš brigu i o popravcima, održavanju i testiranju tehničke opreme.

Zakup

Želiš aktivno organizirati najam naših prostora? Provodiš pregovore s potencijalnim zakupcima. Pratiš naše poslovne partnere od ideje do uspješnog otvaranja lokacije.

Upravljanje nekretninama

Imaš odgovornost za upravljanje našim ugovorima o nekretninama. Isto tako osiguravaš razumno upravljanje troškovima. Na taj način ostvarujete značajan doprinos ekonomskoj učinkovitosti i očuvanju vrijednosti naših nekretnina.

Tehnička nabava

U našoj Tehničkoj nabavi snabdijevaš naše lokacije svim potrebnim materijalima i uslugama.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.