Naše poslovno područje Izgradnje i nekretnina

Oduševljavaju te projekti izgradnje i želiš s nama tražiti i razvijati prikladne lokacije? Postani dio našeg tima i saznaj više o različitim zadacima u području Izgradnja i nekretnine.

Razvoj nekretnina

Podrži nas u analizi potencijalnih lokacija. Pregovaraj s našim poslovnim partnerima i osiguraj potrebna odobrenja za provedbu naših projekata. Moderne poslovnice osiguravaju nam veći broj kupaca i ugodniju tjednu kupnju.

Izgradnja i opremanje

Planiraj izgradnju i opremanje novih lokacija sa svojim kolegama. Tako osiguravamo otvaranje novih poslovnica i njihovu modernizaciju, uvijek imajući u vidu troškove. Vodiš brigu i o popravcima, održavanju i testiranju tehničke opreme.

Zakup

Želiš aktivno organizirati najam naših prostora? Provodiš pregovore s potencijalnim zakupcima. Pratiš naše poslovne partnere od ideje do uspješnog otvaranja lokacije.

Upravljanje nekretninama

Imaš odgovornost za upravljanje našim ugovorima o nekretninama. Isto tako osiguravaš razumno upravljanje troškovima. Na taj način ostvarujete značajan doprinos ekonomskoj učinkovitosti i očuvanju vrijednosti naših nekretnina.

Tehnička nabava

U našoj Tehničkoj nabavi snabdijevaš naše lokacije svim potrebnim materijalima i uslugama.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Kontakt-formular

Imaš pitanja? Naš tim za zapošljavanje će ti rado pomoći.
Postani naš Trainee!

Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju?

Prijavi se na naš Trainee program od 19.8.2019. do 6.9.2019.!

Postani naš Trainee!