Poslovno područje Ljudski resursi

Zanima te rad u Ljudskim resursima u međunarodnoj trgovačkoj tvrtki? Pridruži nam se našim snagama u timu Ljudski resursi i saznaj više o raznim zadacima ovog poslovnog područja.

Razvoj i školovanje

Razvoj naših zaposlenika izrazito nam je važan. Ovdje s nama razvijaš, implementiraš i optimiziraš koncepte za profesionalni i osobni razvoj zaposlenika. Osim toga brineš za programe poput učeničke prakse i Trainee programa.

Organizacija ljudskih resursa

Od izrade Ugovora o radu do promjena statusa zaposlenika i svih radno-pravnih pitanja - na raspolaganju je tim Organizacije ljudskih resursa. Želiš pomoći u oblikovanju procesa u ljudskim resursima? Budi dio tima koji definira standarde za upravljanje ljudskim resursima i integrira ih u u sustave.

Obračun plaće

Želiš se okušati u radu u SAP-u? Biti podrška zaposlenicima u njihovom upravljanju radnim vremenom i brinuti za pravovremenu i ispravnu isplatu plaće? Osim toga, kao specijalist za izvještavanje možeš sudjelovati u definiranju novih ključnih pokazatelja za upravljanje ljudskim resursima i izrađivati izvještaje za procjenu pojedinih ciljnih skupina.

Selekcija i imidž poslodavca

Voliš kombinaciju marketinga i selekcije zaposlenika? Onda budi dio tima koji se obraća ciljnim skupinama koristeći moderne strategije marketinga i mjera za promociju imidža poslodavca. U području selekcije komuniciraš s kandidatima i sudjeluješ u procesu odabira idealnog budućeg zaposlenika za razna radna mjesta.

Briga za zaposlenike

Želiš kreirati ideje i mjere za promicanje organizacijske kulture? Od mjerenja zadovoljstva zaposlenika, do organizacije evenata i aktivnosti za promicanje zdravlja  - ovdje možeš pokazati svoje komunikacijske vještine i sposobnost organiziranja.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.