Naše poslovno područje: Logistika

Želiš osigurati potpunu i točnu isporuku robe u naše poslovnice? Onda nam se pridruži u savladavanju logističkih izazova. Otkrij naša dva velika područja Logistike.

Želiš nam se pridružiti? Ovdje možeš pronaći slobodna radna mjesta u našoj Logistici.

Iskustva zaposlenika

Posao u Logistici

Zanima te posao u modernom Logističko-distribucijskom centru? Ako te odlikuje timski duh, pouzdanost i volja za radom, ovaj posao je prava prilika za stjecanje novih iskustava u dinamičnom okruženju našeg Logističko-distribucijskog centra. Naše kolegice i kolege otkrili su kako izgledaju njihovi zadaci i radno okruženje na poziciji centralnog upravitelja skladišnih procesa, radnika na pripremi robe, radnika za poslove čišćenja/zbrinjavanja otpada te regalnog viličarista.

 

Centralni upravitelj skladišnih procesa

Radnik na pripremi robe

Radnik za poslove čišćenja/zbrinjavanja otpada

Regalni viličarist


Logističko-distributivni centar  

Osiguraj nesmetan proces skladištenja

Zanima te optimizacija procesa u skladištu?  Onda se pridruži našem timu u logističko distributivnom centru u Jastrebarskom. Upravljaj ulazom robe, komisioniraj proizvode koristeći najsuvremenije tehnologije. Na Izlazu robe pripremaš robu s potrebnim dokumentima za otpremu.


Upravljanje lancem opskrbe

Dizajniraj naš lanac protoka robe

Želiš pomoći u oblikovanju logističkih procesa u međunarodnom trgovačkom poduzeću? U našem odjelu za Upravljanje lancem opskrbe kontroliraj lanac protoka robe. Njihov je cilj osigurati dostupnost robe u trgovinama. Kao preduvjet, osiguravaš optimalnu isporuku našem logističko distributivnom centru. Sudjeluješ u definiranju učinkovitih procesa isporuke s našim dobavljačima. Osim toga, doprinosiš optimizaciji transporta do naših poslovnica, kontroliraš automatsku dispoziciju robe ili izračunavaš potrebne količine akcijske robe.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.