Poslovno područje Marketing

Želiš dati oduška svojoj kreativnosti i oblikovati naše komunikacijske aktivnosti? Pridruži se našem timu i otkrij raznolikost ovog poslovnog područja..

Business Intelligence

Zanimaju te najnoviji trendovi i praćenje tržišta? Onda si na pravom mjestu u timu Business Intelligence. Ovdje analiziraš ponašanje potrošača, razvoj tržišta, konkurenciju ili vlastiti tržišni potencijal. Koristiš nove sustave za kvalitetnu obradu podataka na temelju čega onda razvijaš nove koncepte.

Upravljanje kategorijama

Postani menadžer za kategorije i doprinesi poboljšanju iskustva kupovine za naše kupce. Savjetuj naše odjele na temelju rezultata analize o temama kao što su grupe proizvoda i poboljšanja prezentacije robe u regalima.

U našem području Nabave i Tehničke nabave otkrij još uzbudljivih zadataka poput dizajniranja našeg asortimana i određivanja idealnih prodajnih cijena.

Služba za potrošače

Imaš uho za brige i potrebe drugih? Onda se pridruži timu koji pronalazi najbolja rješenja za naše kupce i zaposlenike.

Marketing

Osjećaš se kao doma dok je u pitanju oglašavanje? Onda doprinesi svojim idejama i iskustvom našem timu Marketing. Kreiraj medijske planove i sudjeluj u osmišljavanju marketinških mjera za naše letke za kupce, radio ili TV reklame. Upravljaj on line marketinškim kampanjama i razvijaj naše web stranice.

Korporativne komunikacije

Odlično se izražavaš u pisanom ili usmenom obliku? Onda budi dio tima koji naše kupce, zaposlenike i poslovne partnere obavještava o aktualnim temama iz branše i brine za dostupnost najnovijih informacija. Osim toga, s timom provodiš mjere društveno odgovornog poslovanja, od suradnje s udrugama i doniranjem pomoći do organizacije volonterskih akcija i podizanja svijesti o brizi za okoliš.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.