Mogućnosti za karijeru u Prodaji

Možeš i želiš pretvoriti našim kupcima kupnju u doživljaj? Ako te privlači ovo područje, pridruži se našem timu i doprinesi svojim snagama rezultatu uspješne međunarodne tvrtke. Pokaži se kao stručnjak u najboljem izdanju u nekom od područja Prodaje  - od raznih odjela u poslovnici do organizacije Prodaje.

Želiš saznati više o poslovnom području Prodaja? Informiraj se ovdje.

Karijera stručnjaka

Pridruži se našoj Prodaji

Pridruži se timu u poslovnici, radi sa svježim namirnicama i otkrij raznolikost našeg asortimana s više od 20.000 proizvoda. Pokaži svoju točnost u pregledu ulazne robe i impresioniraj svojim vještinama koordinacije u upravljanju zalihama. Kompetentan savjet na uslužnom pultu za delikatese ili ugodna i prijateljska transakcija za kupca na blagajni - sve to zaokružuje iskustvo kupovine za naše kupce. A možeš započeti i u našoj Organizaciji Prodaje i razvijati procese i nove koncepte za naše poslovnice.

Želiš se izravno prijaviti? Otkrij slobodna radna mjesta u Prodaji.


Karijera rukovoditelja

Započni karijeru kod nas kao voditelj poslovnice

Kao voditelj poslovnice preuzmi odgovornost za cijelu poslovnicu. Osiguraj raspoloživost robe osiguraj provjeru prijema i prezentacije robe. Osim toga, u tvojoj je odgovornosti zapošljavanje novih članova tima i neprestan razvoj zaposlenika koji je u poslovnici u prosjeku oko 60. Razvijaj svoju poslovnicu i stvori poželjnu atmoferu za kupnju.

Zanima te? Otkrij više o poziciji voditelja poslovnice ovdje!


Prednosti

Što ti nudimo?

  • odgovorne i uzbudljive zadatke u dinamičnom timu
  • motivirajuću radnu atmosferu obilježenu uzajamnim uvažavanjem
  • moderno radno okruženje s najnovijim tehnologijama
  • individualnu podršku kroz konstruktivne povratne informacije i školovanja
  • atraktivna primanja
 
Više o prednostima koje nudimo svojim zaposlenicima saznaj ovdje.

Iskustvo

Jelena B., regionalna voditeljica prodaje

Jelena nam je ispričala kako izgleda njen razvojni put u poslovnom području Prodaja. Što kaže o svome poslu, razvojnim mogućnostima i Kauflandu kao poslodavcu, saznaj u nastavku.

Možeš li opisati svoj razvojni put u Kauflandu od svojih početaka do danas?

U Kauflandu sam od 2005. godine kada se otvorila  poslovnica u Sinju. Počela sam raditi na odjelu blagajne kao voditeljica smjene blagajne. Nakon kratkog vremena postala sam asistent za kadrovske poslove, što sam obavljala do 2014. godine. Tada sam odabrana za trenera kod uvođenja autodispo procesa za regiju Dalmacija, a kasnije i Istra. Moje dužnosti kao trenera bile su školovanje i podrška djelatnicima. Nakon uspješno provedene implementacije,  završenog uhodavanja i otvorenja poslovnice Središće krajem 2016. godine, preuzela sam poziciju voditelja poslovnice idućih 6 mjeseci. U 2017. godini po otvorenju još jedne poslovnice Kauflanda, ovaj put u Dalmaciji u Makarskoj, preuzela sam funkciju voditelja te poslovnice do kraja 2018. godine, kada sam preuzela našu najveću poslovnicu Kauflanda u Splitu. Na toj poziciji sam bila do sredine 2019. godine kada je započelo moje uhodavanje za regionalnog voditelja prodaje, a od kolovoza 2019. godine sam službeno preuzela odgovornost za regiju Dalmacija.

Što bi izdvojila kao najveći izazov u svome poslu, a što te u poslu najviše veseli?

S obzirom da sam osoba koja voli promjene, isprobavati nove stvari i istraživati svoje granice, dinamika mog posla je nešto što mi izrazito odgovara. Vrlo važno mi je postizanje rezultata u svim segmentima poslovanja i karijere, a ono što me najviše veseli je ugodna suradnja s kolegama koja omogućuje da ostvarujemo sjajne rezultate i da svakodnevno zajedno postajemo sve bolji.

Kakvo je tvoje mišljenje o razvojnim mogućnostima u Kauflandu?

Smatram da je Kaufland poslodavac koji svojim zaposlenicima nudi mogućnosti za razvoj i napredovanje, naravno, ovisno o vlastitim ambicijama, profesionalnim interesima i željama. Pri tome su vrlo bitni alati kojima se zaposlenike razvija, od uhodavanja, raznih internih i eksternih edukacija, mentorskog programa, upravljanja talentima.... Ovdje se talenti prepoznaju i dodatno razvijaju unutar stručnog i područja osobnog razvoja, što mogu potvrditi i iz vlastitog iskustva. Moram pohvaliti i mentorski program za rukovoditelje u kojem također sudjelujem, a namijenjen je rukovoditeljima koji su u sklopu procesa upravljanja talentima prepoznati kao razvojni potencijali. S mentorstvom sam vrlo zadovoljna jer se puno radi na jačanju rukovoditeljskih kompetencija s fokusom na naših 5 načela rukovođenja.

Jesu li ispunjena tvoja očekivanja po pitanju prilika za razvoj i napredovanje unutar organizacije?

Prilika za učenje i napredovanje ne manjka. Moja očekivanja su ispunjena jer Kaufland zaista kontinuirano ulaže u moj razvoj i edukaciju. Zadovoljna sam jer se trud i jake strane svakog zaposlenika prepoznaju i dodatno razvijaju, a kompetencije se na jednak način procjenjuju, čime se osigurava i transparentnost. Kao rukovoditelju mi je osobito jako bitno razvijati i svoj tim što u konačnici rezultira i boljim radnim učinkom, ali i većim zadovoljstvom zaposlenika.

Na koji način postižeš i održavaš ravnotežu između privatnog i poslovnog života?

Uz moju trenutnu poziciju dolazi velika odgovornost i obveze, ali mi je jako važno imati vremena za obitelj. Biti zaposlena majka veliki je izazov. Trudim se isplanirati slobodno vrijeme tako da najveći dio vremena provedem s obitelji. Najčešće isplaniramo odlazak u kino ili na večeru. Uz benefite za roditelje koje imamo u Kauflandu, ono što mi dodatno uvelike omogućava da kvalitetno provedem vrijeme s obitelji je petodnevni radni tjedan.

Što je, prema tvojem mišljenju, najbolje što Kaufland kao poslodavac nudi svojim zaposlenicima?

Kao što sam već spomenula, meni je osobno jako važno učenje, osobni i profesionalni razvoj i mogućnost napredovanja, pri čemu se Kaufland ističe kao odgovoran poslodavac. Osim razvojnih mogućnosti, ističu se i benefiti koje Kaufland nudi, od brojnih financijskih pogodnosti, pogodnosti za roditelje i za ravnotežu privatnog i poslovnog života, do raznih projekata za poticanje zdravlja zaposlenika. Tu su i ostali benefiti koji povećavaju zadovoljstvo zaposlenika poput zajedničkih druženja i zabava nekoliko puta godišnje, petodnevnog radnog tjedna koji mi je vrlo bitan, ali i fer odnosa prema zaposlenicima u kojem se sve obveze poslodavca prema zaposlenicima ispunjavaju korektno i na vrijeme.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.