Logistika


Želiš osigurati potpunu i točnu isporuku robe u naše poslovnice? Onda nam se pridruži u savladavanju logističkih izazova. Otkrij naša dva velika područja Logistike.

Posao u Logistici

Što te čeka?

Budi dio tima koji našim kupcima prilikom tjedne kupnje osigurava potpun izbor robe u asortimanu koji broji više od 20.000 proizvoda. Doprinesi svojim znanjem u našem Logističko-distributivnom centru ili pokaži svoj talent u dizajniranju lanca protoka proizvoda. Doprinesi uspješnom upravljanju robom koristeći najsuvremenije tehnologije i automatizirane sustave, koji jamče naše visoke standarde kvalitete - od isporuke proizvoda od dobavljača do transporta do naših poslovnica.


Mogućnosti

Zaposli se u našoj Logistici

Kao stručnjak, možeš doprinijeti svojim kvalitetama, primjerice, izravno u skladištu prilikom rukovanja robom ili prilikom planiranja naših logističkih procesa. Želiš preuzeti još više odgovornosti? Započni svoju karijeru u Logistici kao menadžer, na primjer kao supervizor smjene i iskoristi svoje iskustvo za optimalno vođenje tima.

Logističko-distributivni centar

Zanima te optimizacija procesa u skladištu? Onda se pridruži našem timu u logističko distributivnom centru u Jastrebarskom. Osiguraj nesmetan proces skladištenja, upravljaj ulazom robe, komisioniraj proizvode koristeći najsuvremenije tehnologije. Na Izlazu robe pripremaš robu s potrebnim dokumentima za otpremu.

Upravljanje lancem opskrbe

Želiš pomoći u oblikovanju logističkih procesa u međunarodnom trgovačkom poduzeću? U našem odjelu za Upravljanje lancem opskrbe kontroliraj lanac protoka robe. Njihov je cilj osigurati dostupnost robe u trgovinama. Kao preduvjet, osiguravaš optimalnu isporuku našem logističko distributivnom centru. Sudjeluješ u definiranju učinkovitih procesa isporuke s našim dobavljačima. Osim toga, doprinosiš optimizaciji transporta do naših poslovnica, kontroliraš automatsku dispoziciju robe ili izračunavaš potrebne količine akcijske robe.


Tvoj početak

Započni karijeru kao skladištar

Očekuje te odgovornost za isporuku robe poslovnicama u skladu s narudžbom. Svojom stručnošću i usmjerenošću na detalje osiguravaš da je narudžba za poslovnicu točna. Mješovite palete komisioniraš pomoću terminala ili Pick-by-Voice metodom. Komisionirane palete pripremaš za otpremu na predviđenu površinu. Odlikuje te pažljivost u radu, a na raspolaganju su ti najmodernija radna sredstva i sustavi.Ergonomsko radno mjesto

Inovacija iz Kauflanda poboljšala je ergonomiju radnih mjesta naših kolegica i kolega u logistici i poslovnicama.

Ova inovacija Kauflanda smanjuje fizičko opterećenje našim zaposlenicima, osobito u području leđa. Olakšava komisioniranje u logističko-distributivnom centru i slaganje robe na police u poslovnicama, a i značajno doprinosi sigurnosti na radnom mjestu. Dok se roba na euro paletama slagala i do 2 m u visinu, nove sklopive metalne palete malo su više od 1 m. Tu su također bočne pregrade i sklopivi nosači koji pružaju dodatnu stabilnost prilikom komisioniranja, ali i raspakiravanja i slaganja robe na police.

Iskustva

Što kažu naši zaposlenici

Zanima te posao u modernom Logističko-distribucijskom centru? Ako te odlikuje timski duh, pouzdanost i volja za radom, ovaj posao je prava prilika za stjecanje novih iskustava u dinamičnom okruženju našeg centra. Naše kolegice i kolege otkrili su kako izgledaju njihovi zadaci i radno okruženje.

Radnik na pripremi robe
Upraviteljica skladišnih procesa
Radnik za zbrinjavanje otpada i čišćenja
Regalni viličarist u centralnom skladištu

Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Mi kao poslodavac

Dajemo ti uvid u naše aktivnosti i benefite te otkrivamo kako je zaista raditi kod nas.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.