Centrala

Bez obzira radi li se o našoj Upravi, Centralnim službama, Nabavi ili nekom drugom poslovnom području u našoj Centrali - pridruži se našem timu. Iskoristi svoje snage i iskustvo za unaprjeđenje uspjeha naše međunarodne trgovačke tvrtke. Naši motivirani timovi se vesele tvojoj predanosti da ćete zajedno postići još više.

Mogućnosti

Započni karijeru kod nas kao stručnjak u nekom od područja

Kao stručnjak ili na rukovodećem položaju - pridruži nam se i svojim radnim iskustvom i znanjem doprinesi uspješnom razvoju poslovanja. Istraži neke od sektora u našoj Centrali i ostvari karijeru kod nas.

Nabava

Dizajniraj naš raznovrsni asortiman usmjeren na kupce uzimajući u obzir vrijednost marki, kvalitetu, jednostavnost i vrijednost za novac. Uvijek si u potrazi za najnovijim trendovima i pratiš trenutnu situaciju na tržištu. Pregovaraš o cijenama i marketinškim uslugama te optimiziraš cijeli lanac nabave zajedno s našim dobavljačima robnih marki ili privatnih trgovačkih marki iz prehrambenog i neprehrambenog sektora.

Akcijski menadžment

Akcijskom menadžmentu je primarna zadaća aktivno kreiranje ponude proizvoda (najboljeg artikl mix-a) i oglašavanje istih kroz različite komunikacijske kanale. Ovdje pratiš konkurenciju i kretanja na tržištu te istražuješ i uvodiš nove trendove. Svakodnevni zadaci obuhvaćaju kontrolu i analizu podataka ostalih poslovnih područja, kreiranje izvještaja, planiranje budućih akcija, osmišljavanje tematskih promocija te operativno provođenje svakodnevnih zadataka koji omogućuju uspješno plasiranje promocija na tržište.

Izgradnja i nekretnine

Oduševljavaju te projekti izgradnje i želiš s nama tražiti i razvijati prikladne lokacije? U timu Izgradnja i nekretnine sudjeluješ u kreiranju strategije tvrtke i stvaranju ključnih temelja za poslovanje kroz širenje mreže novih poslovnica. Sudjeluj u projektiranju i u analizi potencijalnih lokacija poslovnica te pregovaraj s poslovnim partnerima i osiguraj potrebna odobrenja za provedbu naših projekata. Planiraj izgradnju i opremanje novih lokacija sa svojim kolegama. Preuzmi odgovornost za upravljanje našim ugovorima o nekretninama. Isto tako provodiš i pregovore s potencijalnim zakupcima te pratiš naše poslovne partnere od ideje do uspješnog otvaranja lokacije.

Ljudski resursi

Želiš biti podrška zaposlenicima u njihovom upravljanju radnim vremenom, izrađivati izvještaje i brinuti za pravovremenu i ispravnu isplatu plaće? Postani dio tima Obračun plaće. Od izrade Ugovora o radu do promjena statusa zaposlenika i svih radno-pravnih pitanja - na raspolaganju je tim Organizacije ljudskih resursa. Voliš kombinaciju marketinga i selekcije zaposlenika? U timu Selekcija koristiš moderne strategije marketinga i mjera za promociju imidža poslodavca. Osim toga, komuniciraš s kandidatima i sudjeluješ u procesu odabira idealnog budućih zaposlenika. U timu Razvoj i školovanje razvijaš, implementiraš i optimiziraš koncepte za profesionalni i osobni razvoj zaposlenika, a ako želiš kreirati ideje i mjere za promicanje organizacijske kulture pridruži se timu Briga za zaposlenike.                                                            
                                                                                                               

Marketing

Želiš dati oduška svojoj kreativnosti i oblikovati naše komunikacijske aktivnosti? Osjećaš se kao doma kad je u pitanju oglašavanje? Onda doprinesi svojim idejama i iskustvom našem timu Marketinga. Kreiraj medijske planove i sudjeluj u osmišljavanju marketinških mjera za naše letke za kupce, radio ili TV reklame. Upravljaj on line marketinškim kampanjama i razvijaj naše web stranice.

Korporativne komunikacije

Odlično se izražavaš u pisanom ili usmenom obliku? Tim Korporativne komunikacije naše kupce, zaposlenike i poslovne partnere obavještava o aktualnim temama iz branše i brine za dostupnost najnovijih informacija. Osim toga, s timom provodiš mjere društveno odgovornog poslovanja, od suradnje s udrugama i doniranjem pomoći do organizacije volonterskih akcija i podizanja svijesti o brizi za okoliš.

Financije i administracija

Voliš izrađivati analize? U našem Kontrolingu sudjeluj u utvrđivanju ključnih pokazatelja za poslovanje ili kreiraj poslovni model i izračun profitabilnosti. Želiš izrađivati i knjižiti račune? Pridruži se našem Računovodstvu i osiguraj da sve naše poslovne transakcije budu u potpunosti i ispravno obrađene. U našoj Reviziji osiguravaš usklađenost sa svim zakonskim i internim smjernicama. Odvjetničke si struke i snalaziš se sa zakonima? Budi dio tima Pravni poslovi i usklađenost koji savjetuje naše odjele o važnim pravnim pitanjima i kreirajte preporuke za naš menadžment. Osim toga si kontakt osoba za sva pitanja vezana za osiguranje.

IT

Težiš raditi u okruženju koje se konstantno gradi i dopunjuje najsuvremenijim tehnologijama i inovativnim rješenjima? Uvodimo i održavamo IT rješenja i to kroz svoja tri područja: infrastruktura, aplikativna podrška i korisnička podrška. Cilj nam je nesmetano funkcioniranje svih poslovnih procesa i osigurati da naših 3.200 korisnika ne misle na nas već na svoje poslovne izazove, u kojima na nas mogu računati 24 sata dnevno, sve dane u godini.

Business Intelligence

Zanimaju te najnoviji trendovi i praćenje tržišta? Onda si na pravom mjestu u timu Business Intelligence. Ovdje analiziraš ponašanje potrošača, razvoj tržišta, konkurenciju ili vlastiti tržišni potencijal. Koristiš nove sustave za kvalitetnu obradu podataka na temelju čega onda razvijaš nove koncepte.

Tehnička nabava

Opskrbi nas potrebnim materijalima! Ovdje brineš o svim materijalima i uslugama potrebnim za održavanje našeg poslovanja. Objavljuješ natječaje, uspoređuješ ponude dobavljača, dogovaraš uvjete i sadržaje ugovora. Osim toga, sudjeluješ u optimizaciji procesa nabave te za njih preuzimaš odgovornost.


Iskustva zaposlenika

Što kažu naši zaposlenici

Zanima te posao u našoj Centrali? Ako te odlikuje timski duh, pouzdanost i volja za radom, posao u Kauflandu je prava prilika tebe i za stjecanje novih iskustava! Naše kolegice i kolege otkrili su kako izgledaju njihovi zadaci i radno okruženje.

IT stručni suradnik

 

Junior Buyer u Nabavi

 

Stručni suradnik u SCM-u

Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Mi kao poslodavac

Dajemo ti uvid u naše aktivnosti i benefite te otkrivamo kako je zaista raditi kod nas.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.