Prodaja

Možeš i želiš pretvoriti našim kupcima kupnju u doživljaj? Ako te privlači ovo područje, pridruži se našem timu i istraži razne mogućnosti za ostvarenje karijere kod nas.

Mogućnosti

Tvoja karijera u Prodaji

Želiš doprinijeti svojim talentom i predanošću našem ključnom poslovnom području Prodaja? Pridruži se timu u poslovnici, radi sa svježim namirnicama i otkrij raznolikost našeg asortimana s više od 20.000 proizvoda. Pokaži svoju točnost u pregledu ulazne robe i impresioniraj svojim vještinama koordinacije u upravljanju zalihama.
Kompetentan savjet na uslužnom pultu za delikatese ili ugodna i prijateljska transakcija za kupca na blagajni - sve to zaokružuje iskustvo kupovine za naše kupce. A možeš započeti i u našoj Organizaciji Prodaje i razvijati procese i nove koncepte za naše poslovnice.

Započni karijeru kao Radnik u prodaji

Doprinesi svojim angažmanom uspjehu naše tvrtke zaprimanjem i pripremanjem robe za prodaju te posluživanjem i savjetovanjem kupaca. Uz rad na blagajni, brineš i o održavanju točnog stanja zaliha u skladištu te urednosti i čistoći prodajnog prostora.

Postani voditelj poslovnice

Želiš preuzeti odgovornost i voditi motivirani tim od oko 60 zaposlenika? Samostalno upravljaj poslovnicom i podrži voditelje sektora da profesionalno upravljaju svojim timovima i omoguće im razvoj. Preuzmi upravljanje troškovima i ključnim podacima te kontroliraj procese u poslovnici.

Osiguraj učinkovite procese u poslovnici

Želiš analizirati i optimizirati naše prodajne procese? Onda si na pravom mjestu u Organizaciji prodaje u našoj Centrali. Ovdje se razvijaju novi koncepti za naše poslovnice ili se optimiziraju postojeće strukture i procesi. Time stvaramo optimalne uvjete za kupnju naših kupaca.

 


Poslovnice

Stvori našim kupcima idealne uvjete za tjednu kupovinu

Osiguraj zadovoljstvo kupaca na licu mjesta i svakodnevno radi na tome da dobre stvari učiniš još boljima. Očekuju te različiti zadaci u motiviranom timu.

Informacije

Budi kompetentna kontakt-osoba za sva pitanja naših kupaca.

Upravljanje robom

Preuzmi odgovornost za 20. 000 proizvoda te osiguraj da uvijek ima dovoljno svježe i kvalitetne robe.

Delikatese

Savjetuj naše kupce u izboru svježih proizvoda kao što su naresci, sir ili meso.

Blagajna

Osiguraj zadovoljstvo kupaca svojom ljubaznošću i učinkovitim radom na blagajni.

Gotova hrana - Imbis

Predstavi i prodaj našim kupcima izbor gotove hrane i pića.Najvažnije informacije

Započni karijeru kao Voditelj poslovnice (m/ž) 

Voliš preuzeti odgovornost i želiš voditi motivirani tim od oko 60 zaposlenika u prosjeku? Tada, kao tržišni lider, svojim zalaganjem pridonosiš uspjehu naše tvrtke. Svojim usmjerenim uslugama i djelovanjem stvaraš optimalne uvjete za tjednu kupnju naših kupaca.

Pozicija Voditelja poslovnice ukratko

  • vođenje i motivacija cijelog tima
  • Ugovor o radu na neodređeno
  • atraktivna primanja i službeni auto
  • preduvjeti: završeno odgovarajuće obrazovanje i iskustvo u vođenju tima

Što te čeka?

Samostalno upravljaj jednom od naših poslovnica. Motiviraj i razvijaj svoje zaposlenike i stvorite zajedno prijateljsku atmosferu. Potakni svoj tim da učini dobro još boljim i podrži voditelje odjela da profesionalno upravljaju svojim timovima i omoguće im razvoj. Na taj način si dobar primjer svojem timu i služiš im kao uzor. Preuzmi upravljanje troškovima i ključnim podacima, kontroliraj procese u poslovnici kao što su planiranje rada ili raspoloživost robe. Kroz redovite povratne informacije i raznovrsne odgovorne zadatke neprestano se razvijaš i stvaraš si najbolje uvjete za razvoj karijere kod nas.

Uhodavanje

Prva tri mjeseca provodiš u raznim područjima poslovnice. Tako iz temelja učiš sve o zadacima i procesima u poslovnici. U tom razdoblju ćeš već voditi jedno robno područje kao što je voće i povrće ili neprehrambeni proizvodi.

Boravak u ostalim povezanim područjima poput Organizacije prodaje i Logistike zaokružit će tvoje razumijevanje maloprodaje.

U nastavku se pripremaš za vođenje poslovnice i čitavog tima. Teme se kreću od ključnih pokazatelja uspješnosti i razvoja zaposlenika do organizacije svih procesa i svakodnevnog upravljanja poslovnicom.

Na kraju uhodavanja preuzimaš kao zamjena za godišnji odmor do dvije poslovnice tvojih kolega. I na kraju preuzimaš potpunu odgovornost za tvoju poslovnicu.

Što ti nudimo?

  • Ugovor na neodređeno vrijeme i 5-dnevni radni tjedan
  • stručno uhodavanje u prvih 6 mjeseci i upoznavanje naših struktura i procesa
  • odgovornost za tim i funkcija uzora za cijeli tim poslovnice
  • atraktivna primanja
  • službeni auto i karticu za gorivo


Iskustva zaposlenika

Što kažu naši zaposlenici

Zanima te posao u jednoj od naših poslovnica Kauflanda? Iz prve ruke saznaj koje su osobine potrebne za uspješno obavljanje posla u kojem je naglasak na organizaciji i svakodnevnom koordiniranje djelatnika i zadataka. Kako izgleda radni dan u dinamičnom okruženju poslovnice i koji su najveći izazovi naših kolegica i kolega, pogledaj u videu.

Voditelj poslovnice
Zamjenik voditelja u poslovnici
Radnik u prodaji - sektor delikatesa

Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Mi kao poslodavac

Dajemo ti uvid u naše aktivnosti i benefite te otkrivamo kako je zaista raditi kod nas.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.