Iskoristi mnoge mogućnosti - prednosti za tebe

Mi smo uspješno, međunarodno trgovačko poduzeće - učinkoviti, dinamični i pravedni. Zadovoljni zaposlenici temelj su našeg uspjeha. Zato im nudimo mnoge prednosti. Pridruži se našem timu i iskoristite najbolje uvjete i izglede za svoju buduću karijeru.

Kolegijalnost

Komuniciramo s poštovanjem. Naša kultura komunikacije na "ti" promiče kolegijalnu suradnju među svim poslovnim područjima.

Moderni uvjeti rada

Korištenje digitalnih tehnika i novih medija omogućuje ti fleksibilan rad. Stvaramo najbolje uvjete za moderno radno okruženje.

Strukturirana uhodavanje

Kao novi zaposlenik u svoj se posao najprije uhodavaš. Tako odmah na početku dobivaš informacije o radnom mjestu i zadacima. Upoznaješ naša različita poslovna područja i kontakte koji će ti trebati na tvom radnom mjestu.

Mogućnosti razvoja

S nama nastavljaš svoj profesionalni i osobni razvoj kroz izravne povratne informacije, različite zadatke i individualne ponude daljnjeg usavršavanja.

Mjere za promicanje zdravog načina života

Zdravlje naših zaposlenika nam je važno. Iz tog razloga ti na primjer nudimo mogućnost povoljnog korištenja usuga sportskih centara.

Pokloni

Povodom tvog rođendana ili rođenja djeteta veselimo se s tobom, čestitamo i darujemo ti znak pažnje.

Jubilarne nagrade

Godišnjica rada je posebna godišnjica. Stoga želimo zahvaliti našim zaposlenicima uz premiju sukladno godinama rada.Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Kontakt-formular

Imaš pitanja? Naš tim za zapošljavanje će ti rado pomoći.