Studentska dvorana


Naše suradnje

Tvoj završni rad

Napiši svoj završni rad pod mentorstvom naših stručnjaka

Kroz različite oblike suradnje s obrazovnim sektorom, mladima nudimo mogućnosti za upoznavanje s realnim izazovima u poslovnom svijetu. Jedna od njih je i pisanje diplomskog ili završnog rada kod nas, s naglaskom na našu Logistiku. Tu mogućnost iskoristio je i kolega Nikola Š., koji je nakon uspješne obrane svog diplomskog rada, svoje zaposlenje pronašao upravo u našoj Logistici. Ponosni smo na činjenicu da smo zanimljivi studentima i što im možemo pružiti mogućnost da za izabranu temu rada dobiju uvid iz prakse. Nastavit ćemo ih podupirati na početku i tijekom njihove karijere u Kauflandu kroz ovakve i slične inicijative!

Kakvo je tvoje iskustvo pisanja diplomskog rada pod mentorstvom naših stručnjaka iz Logistike?

Za pisanje diplomskog rada u Kauflandu, odlučio sam se nakon predstavljanja tvrtke na sajmu poslova namijenjenog studentima. Tada sam se detaljnije upoznao sa samom tvrtkom, načinom poslovanja, mogućnostima, a poslije sam se i sam uvjerio zašto je svrstana među vodeće na tržištu rada. Za vrijeme pisanja rada bili su mi dostupni svi potrebni resursi. Uz stručno vodstvo mentora i dobru suradnju, već u samom početku imao sam priliku pokazati stečena znanja i vještine kroz individualne zadatke koji su mi dodijeljeni.

Kako izgleda tvoj karijerni put u Kauflandu?

Kaufland je izvrsno mjesto za razvoj i napredovanje u profesionalnom području, što pokazuje i činjenica da sam po završetku fakulteta dobio posao u Logistici na poziciji Upravitelj skladišnim procesima, a kroz tri i pol godine, napredovao sam na trenutnu poziciju Voditelj smjene prehrana/neprehrana.

Zašto bi preporučio Kaufland kao poželjnog poslodavca za početak i razvoj karijere?

Svakodnevni izazovi, dinamična radna atmosfera, kvalitetna suradnja, otvorena komunikacija, način poslovanja i radni uvjeti neki su od razloga zašto volim svoj posao, a najvažnije od svega - imam mogućnost za osobni rast i razvoj jer svakodnevni izazovi i pristup rješavanju problema pokazuju sposobnosti i vještine pojedinca, ali i područja na kojima treba dodatno raditi, što se ostvaruje uz stalnu podršku rukovoditelja, kolega i edukacija koje su nam dostupne. Na temelju svog pozitivnog iskustva, preporučio bih Kaufland svima, a osobito mladima koji započinju svoj profesionalni razvoj.


Zona za studente

Saznaj sve što te zanima

Zajednički susreti i suradnje

Naši zajednički susreti

Izuzetno su nam važni događaji na kojima imamo priliku upoznati se sa studentima i pružiti ti informacije vezano uz razne opcije međusobne suradnje. Bilo da je to predstavljanje Kauflanda kao poslodavca, Trainee programa, sezonskog posla za studente ili ostalih mogućnosti za studente kod nas, važno nam je svim zainteresiranim studentima dati relevantne i aktualne informacije. Veselimo se kada ćemo se ponovno moći susresti uživo i podijeliti i prigodne poklončiće, a do tada su naši susreti su online.

Biraj najbolje za sebe i započni karijeru kod nas

Virtualni sajmovi

Nekoliko puta godišnje sudjelujemo i na virtualnim sajmovima poslova kako bi prilike za zapošljavanje kod nas predstavili na svima dostupan način – online putem. Na taj način svim zainteresiranima dostupni smo za vrijeme trajanja sajma i to 24/7. Prilika je to da se predstavimo kao poslodavac, podijelimo iskustva naših zaposlenika, ali i da informiramo o otvorenim natječajima za posao kod nas.  

Sve za tebe na jednom mjestu

Surađujemo s fakultetima diljem Hrvatske, a posljednja suradnja u nizu je preuređenje dvorane na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Od 2022. studenti EFZG-a predavanja slušaju u obnovljenoj i preuređenoj dvorani broj 6. Studentima su predstavljene mogućnosti za započinjanje i razvoj karijere unutar Kauflanda, a imali su mogućnost i sami pitati sve što ih je zanimalo o radu u Kauflandu, osobnim iskustvima predavača, projektima koje tvrtka provodi itd. Uz to, rado sudjelujemo i na događanjima u organizaciji fakulteta, ali i studentskih udruga poput 'Business Matchmakera', 'Danima karijera', 'Future business days' i ostalo.
Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Mi kao poslodavac

Dajemo ti uvid u naše aktivnosti i benefite te otkrivamo kako je zaista raditi kod nas.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.