Kaufland kao poslodavac

Želiš doprinijeti svojim vještinama u uspješnom međunarodnom trgovačkom poduzeću? Onda preuzmi raznolike zadatke u jakom timu.


Naša tvrtka

Zajedno stvaramo iskustvo kupnje

Svakog dana naših 132.000 zaposlenika osigurava našim kupcima doživljaj savršene tjedne kupovine s nama. Kao dio Schwarz grupacije, Kaufland je jedan od vodećih trgovačkih poduzeća na europskom tržištu. Ne samo u Hrvatskoj, već i u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji zalažemo se za visoku kvalitetu, velik izbor i povoljne cijene naših proizvoda. Da bismo to i održali, nastavljamo se razvijati i orijentirati na očekivanja i želje naših kupaca.

S oko 20.000 artikala - proizvoda regionalne kvalitete, brendiranih proizvoda i atraktivnih vlastitih brandova, u naših 39 poslovnica u Hrvatskoj nudimo najbolji izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu, dok naši zaposlenici osiguravaju najbolju kvalitetu proizvoda.
Bilo da se nalazimo u našim poslovnicama, centrali ili logističko-distibutivnom centru - u Hrvatskoj, naših 3200 zaposlenika svakodnevno naporno radi kako bi osigurali uspjeh naše tvrtke. Mi promoviramo pojedinačni potencijal i podržavamo naše zaposlenike kao snažan, dinamičan i pravedan poslodavac. Našu suradnju uvijek karakterizira pošten pristup i zajednički cilj učiniti dobro još boljim.

Saznajte više o našoj korporativnoj kulturi ovdje.

Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.