Upoznaj nas kao poslodavca

Kao poslodavac živimo vrijednosti koje oblikuju našu organizacijsku kulturu, povezuju timove i omogućuju jačanje naših načela rukovođenja. A kako su upravo ljudi naša snaga, važno nam je da dijelimo te vrijednosti sa svim našim zaposlenicima. Kako bismo potencijalnim i budućim zaposlenicima dali uvid u naše aktivnosti, benefite i otkrili kako je zaista raditi kod nas, kreirali smo zanimljive sadržaje – za svakoga ponešto. Kako diše Kaufland i kako je raditi kod nas saznajte u nastavku!

Za još više sadržaja posjeti nas na našem LinkedInu

Zanimljivosti

Kaufland u brojkama

Broj poslovnica

U naših 48 poslovnica oslanjamo se na modernu, Energetski učinkovitu tehnologiju u na naše vrijedne zaposlenike koji svakodnevno daju sve od sebe i čine svaku kupnju dobrim iskustvom za naše kupce

 

Broj zaposlenih

3.500 zaposlenika

Prosječna dob

38 godina


Znaš li?

Zašto je dobro biti dio našeg tima?

Postani dio Kauflanda

Vjerujemo da su kandidatima kod odabira poslodavca, ali i zaposlenicima na njihovom karijernom putu vrlo bitni mnogi faktori kako bi se pridružili i poželjeli ostati dijelom te organizacijske kulture. Poštivanje zaposlenika, kolegijalnost, sigurnost posla, dobar stil rukovođenja i uravnoteženost privatnog i poslovnog života pri vrhu su ljestvice prioriteta mnogih posloprimaca i zaposlenika. Svjesni kako je iznimno bitno privući i zadržati najbolje ljude, osmislili smo niz benefita kojim povećavamo zadovoljstvo naših zaposlenika. Ovdje smo istaknuli smo nekoliko benefita i činjenica na koje smo ponosni i zato te pitamo:

Znaš li da...

…naši zaposlenici rade 5 dana u tjednu?

Svi naši zaposlenici imaju 5- dnevni radni tjedan bez obzira na poslovno područje u kojem rade. Važno nam je poduprijeti usklađivanje privatnog i poslovnog života naših zaposlenika. Osim 5-dnevnim radnim tjednom, ravnotežu potičemo i elektronskom evidencijom radnog vremena, kliznim radnim vremenom i planiranjem radnih rasporeda unaprijed, jednakosti u plaćama naših kolegica i kolega te pogodnostima za zaposlenike roditelje.

…našim zaposlenicima nudimo ugovore na neodređeno?

Osim u iznimnim slučajevima (zamjena za porodiljnji, učenička praksa i sl.) svim našim zaposlenicima nudimo ugovore na neodređeno vrijeme. Na taj način ukazujemo im povjerenje i pridonosimo sigurnosti njihovog posla, a oni mogu svoj privatni život lakše kreirati znajući da iza njih stoji snažan poslodavac.

…našim zaposlenici mogu ostvariti i internacionalno iskustvo?

Kao dio internacionalne grupacije našim zaposlenicima kroz Global Mobility pružamo mogućnost da se profesionalno razviju na međunarodnoj razini te da prenesu i upotrijebe vlastita stručna znanja. Bilo da  se radi o privremenom izaslanju ili trajnom premještaju, našim zaposlenicima pružamo stručnu i novčanu pomoć pri preseljenju i prilagodbi u novoj životnoj sredini. Na ovaj način promičemo prekograničnu poslovnu kulturu kao i njihov osobni i profesionalni razvoj. Ovim programom dokazujemo i da učinkovito prepoznajemo potencijale, rušimo barijere i otvaramo brojne mogućnosti da budemo još bolji.

…omogućujemo jednake prilike za sve?

Kao pravedan poslodavac imamo objektivne kriterije odabira za zapošljavanje i razvoj koji osiguravaju jednakost bez obzira na podrijetlo, spol, dob, spolnu orijentaciju, religiju ili tjelesna ograničenja. Podupiremo rad tvrtki koje zapošljavaju osobe s 50% i više invaliditeta kroz ostvarenu poslovnu suradnju. Da smo pravedan poslodavac koji pruža jednake mogućnosti svima, potvrđuje i podatak da kod nas rade zaposlenici od 18 do 65. Osim toga, naša jedinstvena struktura plaća u cijeloj tvrtki temelji se na objektivnim kriterijima kao što su radno iskustvo, stručnost i kompetencije..


Dan dobrodošlice

Novi zaposlenici

Prakticiramo dan dobrodošlice za nove zaposlenike

Usmjereni smo na to da se naši zaposlenici osjećaju ugodno od prvog dana te stoga prakticiramo Dan dobrodošlice tijekom kojeg zaposlenici u novom radnom okruženju dobiju korisne informacije, upoznaju Ovo je izvrsna prilika da nove kolegice i kolege upoznamo s našom organizacijskom kulturom, ali i da njima damo priliku da saznaju sve što ih zanima o novom poslodavcu i kolegama s kojima će uskoro surađivati.


Naše pogodnosti

Pokloni u kojima uživamo

Veselimo se zajedno s našim zaposlenicima kada je riječ o njima važnim datumima i darujemo ih prigodnim poklonima. Bilo da je riječ o rođendanskom poklonu, božićnom paketu, dječjem paketu za Sv. Nikolu ili zdravom poklonu kojim promičemo zdrav način života, uvijek mislimo jedni na druge. Posebno nas raduje biti dijelom važnih događaja naših zaposlenika kada ih darujemo baby paketima za njihove prinove ili jubilarnim nagradama kao zahvalu za godine predanog rada.

Na sve bitne datume nagrađujemo naše zaposlenike

Vrijeme je za roditelje

Ravnoteža između privatnog i poslovnog života

„Pohvalila bih inicijativu fleksibilni radni aranžman i rekla da je pravi korak u smjeru ravnoteže privatnog i poslovnog, a posebno u tako osjetljivom životnom razdoblju kao što je povratak s rodiljnog tj. roditeljskog dopusta. Nakon više od godine dana izbivanja s posla ovaj aranžman pružio mi je priliku da se bez stresa priviknem na radnu svakodnevicu. Fleksibilnosti doprinosi i mogućnost odabira hoće li to biti 50% ili 75% radnog vremena jer tako biraš najbolju opciju za svoj životni i dnevni raspored.“, svoje iskustvo podijelila je naša kolegica Melanie Š. iz Centralnih službi.

Vrijeme je za roditelje

Podupiremo zaposlenike

„Puno mi znači što me Kaufland kao poslodavac podupire u postizanju ravnoteže privatnog i poslovnog života kroz mnoge pogodnosti za zaposlenike roditelje. Veselim se svim lijepim trenucima, ali i izazovima koji me čekaju kao roditelja, a uz podršku obitelji i poslodavca sve je lakše!", rekao je naš kolega, novopečeni tata Danijel P. kojeg smo darovali prigodnim baby poklon paketom s proizvodima naše robne marke neophodnima za svaki dan.


Iz cipela zaposlenika

Petodnevni radni tjedan

Petodnevni radni tjedan

 

„Petodnevni radni tjedan ostavlja mi dovoljno vremena za obitelj, prijatelje i ostale privatne obaveze. Slobodno vrijeme koje provodim s obitelji iznimno mi je važno, stoga svoja 2 slobodna dana jako cijenim." izjavila je Anamarija P. voditeljica jedne naše zagrebačke poslovnice. Zato svi naši zaposlenici imaju 5-dnevni radni tjedan bez obzira na poslovno područje u kojem rade.''

Iz cipela zaposlenika

O karijernom putu

"U preko 5 godina karijere u Kauflandu i iskustvo stečeno kroz 3 pozicije unutar 2 sektora, mogu reći da prilika za razvoj i učenje ne nedostaje. Započela sam na početnoj poziciji u sektoru Upravljanje lancem opskrbe, a nakon stečenog iskustva i prepoznatog truda danas sam na poziciji voditeljice Robnog poslovanja u sektoru Organizacija prodaje. Volim svoj posao jer je kreativan i dinamičan, a pruža mi i priliku da svaki dan naučim nešto novo od svojih kolega i rukovoditelja, kao i mogućnost da razvijam svoje suradnike, što mi je vrlo bitno.“, kaže kolegica Barbara M. o svom karijernom putu.

Jednake mogućnosti

Posvećenost stvaranju jednakih mogućnosti i uvjeta za rast i razvoj naše je trajno opredjeljenje. Kao poslodavac, svaki dan živimo vrijednosti koje oblikuju i potiču ravnopravnost te stvaramo ugodno okruženje u kojemu svatko može ostvariti svoj puni potencijal. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena donosimo inspirativne priče naših kolegica iz svih zemalja Kauflanda.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Mi kao poslodavac

Dajemo ti uvid u naše aktivnosti i benefite te otkrivamo kako je zaista raditi kod nas.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.