Prednosti za zaposlenike

Mi smo uspješno, međunarodno trgovačko poduzeće - učinkoviti, dinamični i pravedni. Zadovoljni zaposlenici temelj su našeg uspjeha. Zato im nudimo mnoge pogodnosti. Pridruži se našem timu i iskoristi najbolje uvjete za svoju buduću karijeru.

Financijske pogodnosti

Financijske prednosti za kućni budžet

Ponosni smo na primanja naših zaposlenika koja su viša u odnosu na prosjek s tržišta rada u segmentu trgovine. Vodeći se načelom transparentnosti imamo i jasno definiran sustav plaća. Puno pažnje posvećujemo dodatnom nagrađivanju naših zaposlenika koji svojim trudom i posvećenim radom doprinose našim rezultatima. U skladu s time, uz ostale pogodnosti, uveli smo nagradu za angažiranost te plaćamo svaku minutu radnog vremena.

Isplata plaće 3. radni dan u mjesecu i plaćena svaka minuta

Našim zaposlenicima isplaćujemo plaću najkasnije 3. radni dan u mjesecu. Plaćena im je svaka minuta njihovog redovnog ili prekovremenog rada jer mi imamo elektroničku evidenciju radnog vremena u svim našim poslovnim područjima.

U slučaju dulje bolesti dajemo naknadu za dulje bolovanje.

Prijevoz

Svim našim zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima osiguravamo plaćene troškove prijevoza na radno mjesto.

Premija u obliku neto isplate

Našim zaposlenicima isplaćujemo neto nagrade za ostvarene radne rezultate dva puta godišnje pri čemu mogu ostvariti nagradu u iznosu od minimalno 330.48 eura neto, ovisno o radnom mjestu i angažmanu.

Božićnica

Pobrinuli smo se da svi naši zaposlenici na nerukovodećim radnim mjestima u predblagdansko vrijeme dobiju i prikladne darove poslodavca u obliku poklon bona u vrijednosti od 331.81 eura.

Uskrsnica

Svi naši zaposlenici na nerukovodećim radnim mjestima za Uskrs dobiju dar poslodavca u obliku poklon bona u vrijednosti od 66.36 eura.

Poklon za dijete

Za svako dijete koje je prijavljeno na poreznoj kartici našeg zaposlenika, osiguravamo poklon u iznosu od 26.54 eura koje zaposleniku isplaćujemo u prosincu s plaćom za studeni.

Jubilarne nagrade

Isplaćujemo jubilarne nagrade jer želimo zahvaliti našim zaposlenicima uz premiju sukladno godinama rada.


Inicijative za zdrav život

Stvaramo zdravu organizacijsku kulturu

Aktivno provodimo mnoštvo projekata za poticanje zdravlja zaposlenika jer našim zaposlenicima želimo omogućiti zdravo radno okruženje i osvijestiti važnost brige o zdravlju i zdravom načinu života. Posebno smo ponosni što smo prvi trgovački lanac u Hrvatskoj kojem je dodijeljen certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja, koje potvrđuje rezultate u području promicanja brige o zdravlju zaposlenika. Kontinuirano radimo na osvještavanju važnosti brige o zdravlju i zdravom načinu života jer je nama zdravlje bitno!

Sufinanciranje sportskih aktivnosti

Bavljenje sportom i sportskim aktivnostima iz perspektive brige o zdravlju je nezaobilazno. Zato smo našim zaposlenicima omogućili sufinanciranje sportskih aktivnosti uz korištenje Multisport kartice. Članstvo našim zaposlenicima omogućava pristup više od 450 sportskih objekata te brojnim sportskim aktivnostima i programima diljem zemlje.

Zdravi poklon

Bitno nam je pridonijeti osvještavanju važnosti zdravlja naših zaposlenika. Zato nekoliko puta godišnje svi naši zaposlenici dobiju zdravi poklon, poput paketa s vitaminima, paketa s kremama za njegu kože, bočice za vodu bez BPA i slično. 

Predavanja i radionice

Radimo na promicanju zdravlja na radnom mjestu kroz razne inicijative za zdrav život. Sukladno tome, organiziramo edukativna predavanja i radionice o različitim zdravim temama poput pravilne prehrane, vježbanja i brige o zdravlju, te interaktivne poligone zdravlja.


Roditelji

Ravnoteža privatnog i poslovnog života

Poklon paket za bebe
Darujemo prigodne pakete za naše nove roditelje-zaposlenike

Kako bismo našim zaposlenicima-roditeljima i njihovim prinovama uljepšali prve zajedničke trenutke, darujemo ih prigodnim poklon-paketom za bebe s proizvodima naše vlastite robne marke neophodnima za svaki dan. 

Plaćeni dopust
Roditelji prvoškolaca na plaćenom dopustu na prvi dan škole

Pružamo mogućnost da naši zaposlenici - roditelji prvoškolaraca dobiju plaćeni dopust na prvi dan škole. Drago nam je da sve naše kolegice i kolege koje koriste ovu pogodnost mogu svoje prvašiće otpratiti u školu na za njih najvažniji dan u rujnu!

Fleksibilni radni aranžman
Lakši povrat u poslovni svijet nakon roditeljskog dopusta

Svim našim zaposlenicima koji se vraćaju s rodiljnog odnosno roditeljskog dopusta nudimo kroz fleksibilni radni angažman mogućnost da prvih mjesec dana rade 50% ili 75% radnog vremena kako bismo im olakšali povratak u poslovni svijet. Taj period zaposlenici mogu iskoristiti za ponovno uhodavanje u posao.  


Predstavnici za zaposlenike

Tu smo za tebe

Predstavnici za zaposlenike djeluju kao neutralni, neovisni sugovornici kojima se naši zaposlenici mogu u svakom trenutku s povjerenjem obratiti vezano uz ideje za optimizaciju radnih procesa, suradnju u svom timu, radne uvjete i primjenu načela rukovođenja i organizacijskih vrijednosti u praksi. Jako nam je važno da ovaj proces gradimo na povjerenju i zato želimo posebno istaknuti da je anonimnost zaposlenika koji je razgovarao s predstavnikom za zaposlenike zagarantirana.


Ostale pogodnosti

Pazimo na detalje

5-dnevni radni tjedan

Svi naši zaposlenici imaju 5-dnevni radni tjedan bez obzira na poslovno područje. Samo na zahtjev zaposlenika omogućavamo i rad u 6 dana. 

Zabava

Radimo na povezivanju naših timova kroz zajedničke aktivnosti koje organiziramo dva puta godišnje. Želimo našim zaposlenicima dati priliku za druženje izvan radnog mjesta, bilo da je riječ o velikim ili malim okupljanjima na ljetnoj zabavi ili blagdanskom domjenku. Zabave i druženja organiziramo za sve naše zaposlenike zasebno za Centralu, Logistiku te zasebno za svaku poslovnicu.

Pokloni

Svi zaposlenici dobiju blagdanski poklon paket s proizvodima, a djeca dobiju mali slatki poklon paket povodom Sv. Nikole kada organiziramo i druženje i slikanje sa svetim Nikolom.  Svaki naš zaposlenik za svoj rođendan dobiva i slatki dar poslodavca.

Sabbatical – neplaćeni dopust

Imamo i mogućnosti korištenja Sabbaticala - neplaćenog dopusta bez navođenja razloga, za sve naše zaposlenike koji imaju neprekinuti radni staž u grupaciji Schwarz duži od 5 godina. Naši zaposlenici mogu iskoristiti Sabbatical u trajanju od 1, 2 ili 3 mjeseca.

Parking

Svim zaposlenicima osiguran je besplatan parking.


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Mi kao poslodavac

Dajemo ti uvid u naše aktivnosti i benefite te otkrivamo kako je zaista raditi kod nas.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.