Započni karijeru kod nas u Trainee programu!

Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju? Onda postani naš Trainee, od početka preuzmi odgovornost i aktivno sudjeluj u stvaranju uspješne budućnosti našeg poduzeća. Tijekom dvanaestomjesečnog programa nauči sve što će ti kod nas trebati za razvoj uspješne karijere. Prati nas i prijavi se na naše otvorene natječaje za Trainee program.

Najvažnije informacije

Trainee program ukratko

Preduvjet

Završna godina

Završen fakultet

Početak prijava

Jesen 2020.

Trajanje programa

12 mjeseci

Plaća

103.200 kn bruto godišnje


Prednosti

Što ti nudimo?

  • jednogodišnji program usmjeren na učenje u praksi
  • strukturirano uhodavanje i stručno mentorstvo
  • odgovorne i zanimljive zadatke i rad na projektima
  • nastavak karijere u tvrtki po završetku programa
  • atraktivna primanja


Više o prednostima koje nudimo svojim zaposlenicima saznaj ovdje.


Sadržaj trainee programa

Što možeš očekivati?

Tijekom prvih šest mjeseci u tvom budućem sektoru do izražaja će doći tvoje jake strane. Saznat ćeš sve o zadacima i procesima te istovremeno preuzeti odgovornost vođenja vlastitog projekta. Taj ćeš projekt obrađivati tijekom cjelokupnog trajanja trainee programa. Nakon isteka prvih šest mjeseci u nadolazećem periodu u trajanju od tri mjeseca svoja ćeš znanja pokazati  u jednoj od poslovnica ili u centralnim poslovnim područjima, ovisno o tome za koji trainee program se prijaviš. Osim toga ćeš tijekom posljednja tri mjeseca programa steći detaljni uvid u dodirne točke tvog budućeg sektora s ostalim organizacijskim jedinicama. Nakon uspješnog završetka trainee programa prelaziš na svoje ciljano radno mjesto, a sve u okviru strukturiranog uhodavanja.


Poslovna područja

Mogućnosti za početak karijere

Ovisno o tvojem obrazovanju te profesionalnim željama i interesima možeš se prijaviti za Trainee program u jednom naših raznolikih poslovnih područja.

Prodaja

Poslovnica

U poslovnici brineš da je roba kvalitetna i raspoloživa. Zato zajedno s Voditeljem poslovnice planiraš i organiziraš sve poslovne aktivnosti u poslovnici. Podrška si na primjer kod naručivanja robe. Zajedno unaprjeđujete procese i učite upravljati ključnim pokazateljima. Tako se na najbolji način pripremaš za vođenje poslovnice i rukovođenje velikim timom.

Logistika

U našem logističko-distributivnom centru obučavaš se na najsuvremenijim IT sustavima i stječeš vještine upravljanja procesima pomoću pokazatelja. Zajedno s voditeljem smjene unaprjeđuješ procese ulaza/izlaza uz "Just in Sequence“ strategiju, procese transporta robe do naših poslovnica po „Just in Time“ pristupu te upoznaješ funkcioniranje relevantnih organizacijskih jedinica. Poveži svoje vještine izravno s našim logističko- distribucijskim centrom ili pokaži svoj talent u dizajniranju lanca protoka proizvoda. U radu koristimo najmodernije tehnologije i sustave kako bismo osigurali visoke standarde kvalitete - od isporuke proizvoda od strane dobavljača do transporta do naših poslovnih jedinica u kojima naši kupci mogu birati iz asortimana od preko 23.000 artikala.


Preduvjeti

Što očekujemo od tebe?

•    uspješno završen fakultet ili studiranje na završnoj godini
•    spremnost na učenje
•    interes za Prodaju
•    proaktivnost i fleksibilnost u razmišljanju i djelovanju
•    usmjerenost na učinak
•    razvijen osjećaj odgovornosti

Iskustvo

Lovro O., Trainee u Logistici

Lovro O., Trainee u Logistici

„Trainee program se u potpunosti uklopio u moj karijerni plan jer sada u praksi vidim ono što sam učio kroz svoje fakultetsko obrazovanje. Iskusnije kolege, a osobito rukovoditelji, pomažu u svakoj situaciji i imaju puno strpljenja. Mladi neće požaliti niti jednog trena ako se odluče za Trainee program. Također, program je izvrstan temelj za daljnju karijeru kako bi se naučilo sve ono što je bitno u Logistici i područjima povezanim s njom. Očekivanja su apsolutno ispunjena. Enormna količina znanja koja se stječe tijekom programa pomaže u mom osobnom i profesionalnom razvoju. Kako vrijeme prolazi, zahtjevi su sve veći, a time i očekivanja, kako od samoga sebe, tako i od programa.“


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Prednosti za zaposlenike

Provjeri kakve pogodnosti za zaposlenike nudimo i iskoristi najbolje uvjete za svoju karijeru.