Započni karijeru kod nas u Trainee programu!

Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju? Onda postani naš Trainee, od početka preuzmi odgovornost i aktivno sudjeluj u stvaranju uspješne budućnosti našeg poduzeća. Tijekom dvanaestomjesečnog programa nauči sve što će ti kod nas trebati za razvoj uspješne karijere. Prati nas i prijavi se na naše otvorene natječaje za Trainee program. 

 

Najvažnije na jednom mjestu

Trainee program ukratko

  • Preduvjet: završna godina  ili uspješno završen fakultet
  • Trajanje: 12 mjeseci
  • Početak: listopad
  • Plaća: 103.200 kuna bruto godišnje

Prednosti

Što ti nudimo?

  • jednogodišnji program usmjeren na učenje u praksi
  • strukturirano uhodavanje i stručno mentorstvo
  • odgovorne i zanimljive zadatke i rad na projektima
  • nastavak karijere u tvrtki po završetku programa
  • atraktivna primanja


Više o prednostima koje nudimo svojim zaposlenicima saznaj ovdje.


Sadržaj trainee programa

Što možeš očekivati?

Tijekom prvih šest mjeseci u tvom budućem sektoru do izražaja će doći tvoje jake strane. Saznat ćeš sve o zadacima i procesima te istovremeno preuzeti odgovornost vođenja vlastitog projekta. Taj ćeš projekt obrađivati tijekom cjelokupnog trajanja trainee programa. Nakon isteka prvih šest mjeseci u nadolazećem periodu u trajanju od tri mjeseca svoja ćeš znanja pokazati  u jednoj od poslovnica ili u centralnim poslovnim područjima, ovisno o tome za koji trainee program se prijaviš. Osim toga ćeš tijekom posljednja tri mjeseca programa steći detaljni uvid u dodirne točke tvog budućeg sektora s ostalim organizacijskim jedinicama. Nakon uspješnog završetka trainee programa prelaziš na svoje ciljano radno mjesto, a sve u okviru strukturiranog uhodavanja.


Poslovna područja

Mogućnosti za početak karijere

Ovisno o tvojem obrazovanju te profesionalnim željama i interesima možeš se prijaviti za Trainee program u jednom naših raznolikih poslovnih područja.

Prodaja

Poslovnica

U poslovnici brineš da je roba kvalitetna i raspoloživa. Zato zajedno s Voditeljem poslovnice planiraš i organiziraš sve poslovne aktivnosti u poslovnici. Podrška si na primjer kod naručivanja robe. Zajedno unaprjeđujete procese i učite upravljati ključnim pokazateljima. Tako se na najbolji način pripremaš za vođenje poslovnice i rukovođenje velikim timom.

Organizacija prodaje

U Organizaciji prodaje aktivno oblikuješ budućnost naše Prodaje. Analiziraš procese u poslovnici i kontinuirano unaprjeđuješ koncepte. Kroz primjenu međunarodnih koncepata učiš sve ključno za poslovnicu. Tako razvijaš sveobuhvatno razumijevanje našeg poslovanja - od upravljanja robom do komunikacije s kupcima i planiranja rada.

Logistika

Upravljanje lancem robe

U području upravljanja lancem opskrbe aktivno kreiraš protok robe od dobavljača preko logističko-distributivnog centra pa do polica u poslovnicama.  Pomoću raznih postavki optimiziranja određuješ odgovarajuće količine asortimana i acijske promidžbe. Tako razvijaš sveobuhvatno razumijevanje potreba naših operativnih jedinica. U našem logističko-distributivnom učiš o IT sustavima i upravljanju procesima pomoću pokazatelja. Zajedno s voditeljom smjene unaprjeđuješ procese i upoznaješ rukovoditelje relevantnih organizacisjkih jedinica.

Izgradnja i nekretnine

Izgradnja

U našoj Izgradnji upoznaješ čitav proces planiranja, izgradnje i modernizacije nekretnina. Osim toga, brineš za naše postojeće nekretnine s tehničkog aspekta. Sveobuhvatnu sliku o nekretninama steći ćeš i kroz kriterije odabira lokacija za naše poslovnice, najma prostora unutar poslovnica i područje upravljanja nekretninama.

Nekretnine

Na području nekretnina pomažeš u oblikovanju naših međunarodnih strategija vezanih za nekretnine. Doprinosiš Intenzivno rade s našim nacionalnim tvrtkama na optimalnoj i učinkovitoj koordinaciji svih procesa nekretnina. U operativnom poslovanju, na primjer, pronalaziš i razvijaš nove lokacije. Upravljaš najmom prostora u suradnji s pouzdanim poslovnim partnerima  sudjeluješ u provođenju novih koncepata prilikom modernizacije poslovnica.

Nabava i Tehnička nabava

Nabava

U našem odjelu nabave podržavaš nas u optimiziranju našeg asortimana i marketinših aktivnosti usmjerenih našim kupcima. Sudjeluješ u u pregovorima s našim dobavljačima ili u razvoju proizvoda naše robne marke. Osim toga radiš na razvoju mreže dobavljača uzimajući u obzir nove trendove. Donosiš nove ideje i time značajno doprinosiš uspjehu tvrtkei.

Tehnička nabava

U Tehničkoj nabavi nas podržavaš u strateškoj i operativnoj nabavi roba i usluga za vlastite potrebe. Osim toga, razvijaš i optimizirate procese uzimajući u obzir troškove, kvalitetu i korist za korisnika. Na taj način aktivno doprinosiš optimizaciji našeg vrijednosnog lanca - od natječaja do pregovaranja i uvjetovanja sve do sklapanja ugovora.

Financije i administracija

Kontroling

U Kontrolingu možeš pokazati svoju sposobnost analitičkog i konceptualnog razmišljanja. Na primjer, možete to dokazati na primjeni financijsko-matematičkog modela  vrednovanja ili prilikom izrade izvještaja. Interpretiraš dobivene rezultate i stvorite temelj za poslovnu odluku. Osim toga analiziraš mjesečne i godišnje izvještaje i osiguravaš visoku kvalitetu upravljanja procesima.

Upravljanje procesima

U upravljanju procesima aktivno sudjeluješ u oblikovanju naših sustava i procesa za  centralna poslovna područja. Analiziraš parametre, razvijaš rješenja i provodiš ih. Osim toga, možeš svoje jake strane upotrijebiti u upravljanju dijelovima projekata i u optimizaciji postojećih procesa i sustava.

Računovodstvo

Računovodstvo osigurava da se sve poslovne transakcije  evidentiraju potpuno, točno i pravovremeno. Iskušaj svoje snage u bilanciranju, analiziranju usluga, materijalnih troškova i dugotrajne imovine. Aktivno doprinesi pripremi naših godišnjih financijskih izvješća i podrži nas u optimalnom ulaganju naših financijskih sredstava.

Ljudski resursi

U Ljudskim resursima provode se međunarodni koncepti. Doprinesi pronalasku idealnih zaposlenika i njihovom dugoročnom angažmanu u kompaniji. Podrži naše zaposlenike u njihovom razvoju kroz ciljane mjere u osobnom razvojnom planu. Budi dio tima koji je kompetentna podrška svim našim poslovnim područjima po pitanju procesa vezanim za zaposlenike. Osim toga možeš aktivno sudjelovati optimizaciji procesa i sustava vezanih za upravljanje ljudskim resursima - od razvoja koncepta do pokretanja


Preduvjeti

Što očekujemo od tebe?

•    uspješno završen fakultet ili studiranje na završnoj godini
•    spremnost na učenje
•    interes za Prodaju
•    proaktivnost i fleksibilnost u razmišljanju i djelovanju
•    usmjerenost na učinak
•    razvijen osjećaj odgovornosti


Ponuda poslova

Želiš nam se pridružiti? Čekaju te natječaji za razna radna mjesta.

Sustav za prijave na natječaje

Prijavi se na natječaj i prati status svoje prijave.

Kontakt-formular

Imaš pitanja? Naš tim za zapošljavanje će ti rado pomoći.